Estudiantat del Màster de Psicopedagogia de l’UJI organitza una jornada per a reivindicar un espai d’oci per a la joventut de Sant Llorenç

07/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Estudiantat del Màster de Psicopedagogia de la Universitat Jaume I va organitzar dilluns 30 d’abril de 2018 al barri de Sant Llorenç de Castelló la jornada titulada «Creant espais» en la qual les persones joves del barri van demanar un espai d’oci per a poder gaudir d’un temps lliure de qualitat.

El programa de la jornada va estar organitzat per un grup d’alumnes de l’Aula Jove, entre 14 i 17 anys, amb l’acompanyament d’un grup d’estudiantat del Màster de Psicopedagogia de l’UJI. També es va comptar la col·laboració del programa «Pisos solidaris», que va prestar material, i la Fundació Amigó com a coordinadora de l’Aula Jove.

La jornada va consistir en la realització d’uns tallers impartits per les persones usuàries de l’Aula Jove basats en les seues habilitats personals: instruments musicals, jocs de taula, esports i manualitats. Les activitats van estar dirigides a tota la gent del barri.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions