L'empresa Energy Apps promoguda per investigadors de la Universitat Jaume I es vincula a Espaitec

15/03/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa Energy Apps, promoguda per un grup de professors i investigadors del Departament d'Enginyeria de Sistemes Industrials i Disseny de l’UJI, s'ha vinculat a Espaitec. 

Energy Apps naix en 2014 amb la finalitat de dissenyar, desenvolupar i comercialitzar equips i aplicacions per al control del consum elèctric en llars i altres instal·lacions comercials i industrials. Aquesta empresa desenvolupa dispositius i sistemes que permeten mesurar i monitorar a distància els consums energètics de qualsevol tipus i implementar sistemes de gestió de l'energia. Amb les solucions desenvolupades per Energy Apps, qualsevol tipus d'organització pot dur a terme un control detallat dels seus consums i valorar de forma senzilla i realista diferents alternatives d'estalvi energètic.

«La nostra empresa naix de la idea que cada vegada és més important, per raons econòmiques i mediambientals, realitzar un ús eficient de l'energia i per a això cal mesurar i controlar els diferents consums, ja siga en la indústria, en edificis d'ús públic o en el sector domèstic», afirma Enrique Belenguer, professor d'Enginyeria Elèctrica de la Universitat Jaume I i soci de l'empresa. «Sent una empresa de base tecnològica promoguda per la Universitat Jaume I, la vinculació amb Espaitec sorgeix de manera natural per a rebre suport en la valoració i comercialització dels resultats de recerca», conclou Belenguer. 

Vídeo presentació de l'empresa
Més informació de l'empresa

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions