El Curs d’Alta Gerència en Seguretat Ciutadana de l’UJI es clausura amb una visita a les dependències de la prefectura de Vila-real

12/03/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Curs d'Alta Gerència en Seguretat Ciutadana organitzat per la Universitat Jaume I de Castelló s'ha tancat dilluns 5 de març de 2018 amb una visita de la delegació d'alts càrrecs de Colòmbia a les dependències de la prefectura de Policia Local de Vila-real. La visita ha sigut coordinada pel comissionat per a l'R+D en el Postconflicte de Colòmbia de l'UJI, el catedràtic i director de la Càtedra d'Innovació Ceràmica Ciutat de Vila-real, Juan Carda.

La Càtedra de Mediació Policial ha coordinat el lliurament de distincions a la representació de la Policia Nacional de Colòmbia. La regidora de Relacions Institucionals i de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez; el rector de l'UJI, Vicent Climent; el comissionat Juan Carda; l'intendent general cap de la Policia Local, José Ramón Nieto; i la inspectora responsable de la Unitat de Mediació Policial, Rosana Gallardo, han participat en el lliurament.

La jornada, que ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local de Vila-real, s’ha iniciat amb una sèrie de presentacions com la del gerent del Grup Nexta, Vicente Romero, qui ha explicat les seues propostes de mobilitat elèctrica i altres solucions innovadores per a la seguretat ciutadana que ja s'han aplicat en diferents municipis de la Comunitat Valenciana. Després, el president de la Fundació Tots Units de Vila-real, Enric Reverter, ha descrit els programes Koopera de reinserció social amb aplicació internacional.

A continuació, el secretari de l’Escola Superior de Ceràmica de l’Alcora, Jordi Llop, ha presentat la seua innovadora dinàmica de treball amb un perfil d'alumnat internacional i, per últim, María France, de la Direcció General d’Internacionalització de la Conselleria d’Economia i Competitivitat de la Generalitat Valenciana ha comentat els programes d'internacionalització de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). La jornada ha inclòs sengles visites a les instal·lacions de la prefectura i la planta de Porcelanosa i, durant la vesprada, una visita a la basílica de Sant Pasqual.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions