L’UJI ofereix un curs en obert sobre llenguatge de programació

14/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ofereix per mitjà del portal mooc.uji.es un curs obert massiu relacionat amb el llenguatge de programació. Els MOOC són cursos que es realitzen a través de la web i estan enfocats a la participació interactiva a gran escala de forma gratuïta, ja que els únics requisits són disposar d’accés a Internet i tenir una adreça de correu electrònic.

El curs «Aprende a programar en C desde cero» s’iniciarà dilluns 2 d’octubre de 2017, encara que la inscripció estarà oberta fins al 8 d’octubre. El seu objectiu és mostrar els conceptes bàsics de C, un dels llenguatges de programació més estesos i base d’alguns dels llenguatges més utilitzats en l’actualitat. No és necessari cap coneixement previ per fer el curs, perquè es tracta d’iniciar-se en el llenguatge de programació.

Per a matricular-se només cal crear un compte en la pàgina mooc.uji.es amb algunes dades obligatòries (nom de l’usuari o usuària, contrasenya, adreça de correu electrònic, nom complet) i altres optatius amb finalitat merament estadística (ciutat de residència, any de naixement, etc). Una vegada enviat el formulari, es rebrà un missatge amb un enllaç per verificar el compte, i després de la verificació, ja es podrà accedir al curs mitjançant la llista i matricular-se.

D’aquesta manera, l’UJI continua la seua aposta per un ús intensiu i d’avantguarda de les noves tecnologies de la informació i la comunicació i aferma el seu compromís pel coneixement lliure recollit en els seus Estatuts, amb la finalitat de difondre el coneixement i facilitar l’aprenentatge col·laboratiu en obert d’una forma gratuïta.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions