L'equip de recerca WANT representa la Universitat Jaume I en el Congrés Mundial de Psicologia Positiva

25/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Grup de Recerca WANT-Prevenció Psicosocial i Organitzacions Saludables de la Universitat Jaume I de Castelló ha participat del 13 al 16 de juliol de 2017 en el 5è Congrés Mundial de Psicologia Positiva organitzat per la IPPA (International Positive Psychology Association) en la ciutat de Mont-real (Canadà).

L'equip del Grup WANT ha presentat en el congrés les últimes recerques realitzades en aquesta temàtica amb diverses ponències. D'una banda, la catedràtica de Psicologia Organitzacional Positiva i directora del grup, Marisa Salanova, va parlar sobre els reptes que es plantegen en la recerca basada en l'evidència empírica de la psicologia positiva.

Per la seua part, els investigadors Cristian Coo i Jesús Pelluch van presentant sengles treballs titulats «Treballadors feliços i productius: una intervenció basada en els recursos psicològics positius en el treball» i «Diversitat generacional i benestar en el treball», respectivament.

Cal destacar també que Alberto Ortega, Cristian Coo i Josefina Peláez van arribar a la semifinal dels premis «Positive Organizational Intervention Challenge» amb dos projectes d'intervenció que van dissenyar com a investigadors de l'equip WANT. Es tracta d'una competició a escala internacional que organitza la IPPA per als membres de la Divisió del Treball i les Organitzacions per a reconèixer les intervencions d'excel·lència i innovadores basades en psicologia positiva que s'aplica en contextos organitzacionals.

El Congrés Mundial de Psicologia Positiva és referent entre la comunitat científica del camp de la psicologia, en reunir  més de 1.500 persones entre les quals destaquen cèlebres investigadors i professors com ara Martin Seligman, Barbara Fredrickson, Mihaly Csikszentmihalyi, David Cooperrider o Kim Cameron, entre altres.

Web del Congrés

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions