El 97,99% dels examinats de les PAU a l'UJI supera les proves La nota d’accés a titulació més alta és d’una alumna del IES Alt Palància amb un 13,806 sobre 14

16/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Proves d’accés a la universitat resultats-pau PAU_Junio_17DLL08_in

    FOTO: Damián Llorens

El 97,99% dels estudiants presentats als exàmens de les proves d’accés a la universitat (PAU) en la Universitat Jaume I de Castelló ha obtingut el resultat d'apte en les proves de juny de 2017.  Aquest resultat evidencia que les noves proves d’accés a la Universitat no han afectat al percentatge d’aprovats i fins i tot el nombre d’aprovats ha incrementat lleugerament respecte a l’any passat quan van aprovar un 97,75%.

La nota d’accés a titulació més alta és d’una alumna del IES Alt Palància de Segorbe amb un 13,806 sobre 14 i que ha aconseguit també la nota més alta en fase general de les PAU amb un 9,590 i una NAU de 9,806. D’altra banda, la NAU més alta correspon a una estudiant de l’IES Alfons XIII de Vall d’Alba amb un 9,816 i que podria arribar a una nota d’accés  a titulació de 13,786 sobre 14.

Cal recordar que el procés de preinscripció universitària finalitza el 7 de juliol de 2017 a les universitats públiques de la Comunitat Valenciana per al curs 2017/2018. Un curs per al que l’UJI ofereix un total de 2.995 places en una oferta de 31 graus, i com a novetat d’un doble grau en Administració d'Empreses i Dret, que conjumina els avantatges dels dos graus amb l’objectiu de formar professionals altament qualificats. La nova doble titulació s’oferirà per a un grup reduït de 30 estudiants, que hauran de superar un total de 384 crèdits, repartits en cinc cursos de 72 crèdits cadascun, més un últim semestre de 24 crèdits dedicat als treballs de final de grau i les pràctiques externes. 

La sol·licitud de la preinscripció s’ha de formalitzar per Internet a l’adreça http://www.preinscripcion.gva.es o a la pàgina web de la Universitat Jaume I, a l’adreça http://www.uji.es. La publicació dels resultats de preinscripció es farà el 14 de juliol en la web i el 15  de juliol en premsa.

D’altra banda, la convocatòria extraordinària de les proves d’accés a la universitat es realitzarà del 4 al 6 de juliol.

L’estudiantat disposa de tota la informació  dels tràmits necessaris per a dur a terme els processos d'accés, preinscripció i matrícula al portal web  nouestudiantat.uji.es / nuevoestudiantado.uji.es.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions