El programa Ambaixadors de l’UJI celebra el seu cinquè aniversari amb el lliurament de reconeixements i una exposició fotogràfica

15/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El programa Ambaixadores i Ambaixadors de la Universitat Jaume I ha celebrat el seu cinquè aniversari amb un lliurament de reconeixements i una exposició fotogràfica a l’edifici del Rectorat. Aquesta iniciativa es duu a terme en l'àmbit nacional com en l'internacional, per tal de donar a conèixer l’UJI entre els centres de secundària, altres universitats i centres acadèmics estrangers.

Al llarg de l'acte han intervingut el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent; la vicerectora d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, i Juan Carlos Navarro, en representació de BP, entitat col·laboradora en la iniciativa. A més, han explicat experiències pròpies Catrina Garza, ambaixadora nacional, i Araceli Palma, ambaixadora internacional.

El programa està compost per un equip de voluntaris formats per professorat, estudiantat i antics alumnes que contribueixen a la internacionalització, a la connexió entre persones i la difusió de la bona imatge de la Universitat Jaume I, com ha explicat el rector. La vicerectora ha destacat les dades més rellevants de l’activitat del programa. Aquest any, en l'àmbit internacional, compten amb 112 ambaixadors actius, que han visitat 96 universitats en més de 30 països. A més, a escala nacional són 54 els col·laboradors, entre els quals hi ha 44 a Castelló i València, i la resta a Terol, Tarragona i Jaén, que han contactat amb 43 instituts d'educació secundària al llarg del curs acadèmic. 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions