52 estudiants de la Universitat Jaume I realitzen pràctiques a la Refineria de BP a Castelló durant el curs 2015/2016

07/10/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 52 estudiants universitaris de l’UJI han completat durant el passat curs la seua formació a la Refineria de BP a Castelló, que aposta des de fa anys per la formació dels joves universitaris. En concret, 23 estudiants hi han realitzat les pràctiques curriculars i 29 pràctiques extracurriculars.

Les pràctiques universitàries en la refineria s'emmarquen dins del conveni de col·laboració existent entre la refineria i la Universitat Jaume I de Castelló. Els alumnes procedeixen d'enginyeries tant tècniques com superiors (Informàtica, Química, Disseny o Mecànica), d'Administració d'Empreses, de Publicitat i Relacions Públiques o de la llicenciatura en Química. Molts d'aquests estudiants han aprofitat la seua estada a la refineria per a realitzar-hi el seu projecte de fi de carrera.

Com a universitat vinculada a la societat, l’UJI aposta per promoure convenis de col·laboració que involucren el teixit empresarial i social en les activitats de la universitat i en la formació pràctica dels universitaris. És conscient que cada vegada és més necessària la col·laboració entre totes les entitats que participen en el desenvolupament social i econòmic de l'entorn. 

Per a la Refineria de BP a Castelló, la formació dels joves estudiants és una de les seues prioritats. La companyia ha demostrat sempre el seu interès en el desenvolupament professional d'aquests joves, promovent la docència, la recerca i la innovació en l'àmbit universitari.

BP és una de les majors companyies energètiques a escala mundial que proporciona servei a milions de clients cada dia en més de 90 països en cinc continents i compta amb més de 80.000 empleats. Les seues principals activitats són exploració i producció, refinat i màrqueting, i energies alternatives, un negoci que proporciona energia amb baixes emissions de carboni. A través d'aquestes activitats, BP proveeix combustible per al transport, energia per a calefacció i llum, serveis de comercialització i productes petroquímics per a una varietat d'aplicacions.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions