Isonomia imparteix un curs per a fomentar les relacions afectivosexuals des dels bons tractes

06/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I ha organitzat el curs «Apunta't al bon rotllo. Models alternatius de relació afectivosexual des dels bons tractes». Amb una durada de 30 hores, s'impartirà en línia del 5 d'abril al 3 de maig de 2016. El seu preu és de 60 euros per al públic general i gratuït per per a les persones vinculades a la Xarxa Isonomia i és convalidable per 1,5 crèdits ECTS.

La finalitat del curs és la d'afavorir la reflexió sobre les conseqüències i els mites de l'amor romàntic en les relacions afectiu-sexuals, oferint algunes claus per a l'articulació d'altres alternatives de relació basades en el respecte, la igualtat i els bons tractes.

D'altra banda, la Fundació Isonomia impartirà el curs online “Comunicació Inclusiva (nivell 1)” del 27 d'abril al 25 de maig de 2016. La finalitat d'aquest curs, de 30 hores de durada, és la de promoure la reflexió sobre les conseqüències del sistema de gèneres en la comunicació, oferint eines i estratègies bàsiques per a construir una comunicació inclusiva allunyada d'estereotips sexistes.

Més informació i inscripcions en http://isonomia.uji.es/

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions