El catedràtic de l’UJI Jesús Rosel imparteix un curs a Argentina sobre models d'equacions estructurals

05/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Catedràtic de Metodologia de les Ciències del Comportament de la Universitat Jaume I Jesús F. Rosel impartirà el curs de postgrau «Introducció als Models d'Equacions Estructurals» que es realitzarà a la Universidad Nacional del Nordeste d'Argentina del 6 al 12 d'abril. A més del professor del Departament de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia de l’UJI, també participarà el professor de la Universitat Nacional del Nordeste Antonio Humberto Closas.

Models d'Equacions Estructurals (MEE) és un mètode de dependència de l'anàlisi multivariant que possibilita formular i contrastar representacions teòriques amb l'objecte d'explicar diferents fenòmens que es presenten en la complexa realitat de la societat actual. Les tècniques que conformen els MEE permeten abordar qüestions relacionades amb el mètode científic de tipus quantitatiu. També posseeixen cada vegada més aplicacions en àmbits professionals i científics de diferents camps disciplinaris, tals com: Gestió Empresarial, Màrqueting, Relacions Laborals i Recursos Humans, Ciències Socials i Humanes (Psicologia, Educació, Antropologia, etc.).

El curs està dirigit a docents, investigadors, professionals i, en general, aquelles persones interessades en la utilització de Models d'Equacions Estructurals en diferents àrees de coneixement.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions