La Càtedra INCREA de l'UJI entrega els XII Premis d’Innovació i Creativitat

19/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  premis-increa premis_increa

    Guanyadors dels XII Premis d’Innovació i Creativitat. | FOTO: Damián Llorens

La Càtedra INCREA de la Universitat Jaume I ha entregat el 9 de juny els premis corresponents a la XII edició dels Premis d’Innovació i Creativitat. L’acte ha tingut lloc a la sala de juntes de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques amb l’assistència de la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, com a representant del rector; representants de SECOT i els degans, degana i director de l’escola.

Aquesta edició els premis consisteixen en un premi de 1.000 euros per al projecte guanyador i dos accèssits de 500 euros per a dos projectes. A més cada projecte guanyador té l'oportunitat de participar en un programa de tutorització i mentoria que organitza la Càtedra INCREA anomenat INCREA-NETWORKING. Aquest programa té com a objectiu reforçar la transferència al món empresarial de les activitats realitzades per la Càtedra INCREA, raó pel la qual el paper de l’empresariat de Castelló és fonamental i es tradueix en l’apadrinament de idees de negoci innovadores proposades per l'estudiantat.

El projecte premiat amb el primer premi amb una quantitat de 1.000 euros ha sigut el projecte «Brain2Learn» promogut per Lorena Bort Mir i els guanyadors dels dos accèssits premiats amb 500 euros cadascun han sigut el projecte «ChemMend» promogut per Rosa Martí Centelles, Vicente Martí Centelles i Jenifer Rubio Magnieto; i el projecte «Electricharge» de Pere Agustí Cabedo.

En aquesta edició han estat membres del jurat, la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García; Jordi Torner, del Vicerectorat d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, com a secretari del jurat; María Ripollés, en representació de la Càtedra INCREA, responsable en matèria de creació d’empreses en la Universitat Jaume I; Daniel Escrig de SECOT; Rafael Lapiedra, degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques; Rosa Agost, degana de la Facultat de Ciències Humanes i Socials; Joaquín Gual, director de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, i Rafael Ballester, degà de la Facultat de Ciències de la Salut.

A més en el marc del Premi d’Innovació i Creativitat s’ha comptat amb Alexis Nadal, CEO de l'empresa Nayar Systems, que ha sigut entrevistat per la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García. Nayar Systems és una empresa especialitzada en enginyeria de telecomunicacions que ofereix serveis a més de 130 països de tot el món. Aquesta empresa basa el seu èxit en la inversió constant en I+D+i ja que inverteix el 80% dels seus beneficis en nous desenvolupaments tecnològics. Va ser guardonada com Empresa de l'Any I+D+i de la Comunitat Valenciana l’any 2011 i premi CEEI de trajectòria empresarial l’any 2012. 

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions