Dos alumnes de l’UJI presenten al Vinalab el videojoc desenvolupat en el concurs de projectes emprenedors i innovadors El videojoc de puzles ja està disponible per a Android

25/10/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Vinalab vinalab vinalab

    D’esquerra a dreta: Juan Amat, Miguel Ángel Moliner, Pilar García Agustín, Marco Domingo Navarro, David Rodríguez Sánchez, Juan Bautista Juan i Daniel Twal. | FOTO: VOX UJI

La vicerrectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín, i el vicerector de Planificació Estratègica, Qualitat i Comunicació, Miguel Ángel Moliner, van participar, en representació de la Universitat Jaume I, en l’acte de cloenda del concurs de projectes emprenedors i innovadors que es va realitzar el passat 14 d'octubre a l’auditori del Centre d’Innovació i Empreniment Vinalab de Vinaròs.

Durant l’acte es va fer una presentació del videojoc Spherity, desenvolupat per Marco Domingo Navarro i David Rodríguez Sánchez, estudiants de segon any del Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs de l’UJI, gràcies al projecte concedit fa tres mesos. El videojoc ja està disponible per la seua descàrrega gratuïta en dispositius Android.

Spherity és un joc de puzles i plataformes en tres dimensions on l'usuari pot controlar una pilota (sphery) amb la capacitat de rodar a través de totes les cares d'un cub, canviant la gravetat amb cada gir. D'aquesta forma, es generen diversos mapes (23 actualment, però amb actualitzacions constants) on cada vegada es va incrementant la dificultat, i pot arribar a convertir-se en un important desafiament per a la ment. A més, els creadors van assegurar que pròximament comptarà amb un component social per a poder jugar i desafiar  amics.

Els desenvolupadors Marco Domingo i David Rodríguez van manifestar el seu agraïment als organitzadors (Ajuntament de Vinaròs, Universitat Jaume I des de la seua Càtedra INCREA, Vinalab i Init Services) pel suport rebut,  que servirà per a continuar desenvolupant actualitzacions per al videojoc. Ara el seu objectiu és buscar finançament per a completar el llançament del joc i poder treballar per a empreses que necessiten videojocs, ja siga per a tercers o per a les seues campanyes de comunicació i màrqueting. A través de la seua pàgina web www.spherity.es es pot obtenir més informació i contactar amb ells.

L’acte va comptar amb l’assistència de l’alcalde de Vinaròs, Juan Bautista Juan; el regidor d’Hisenda i Ocupació, Juan Amar; la vicerectora d’Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; el vicerector de Planificació Estratègica, Qualitat i Comunicació, Miguel Ángel Moliner, i el coordinador del Vinalab, Daniel Twal.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions