Teletreball

18/01/2022 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La crisi per la pandèmia mundial soferta en 2020 ha impactat en molts aspectes de la nostra societat. Un d’aquests ha sigut l’educació, on tota la docència presencial ha hagut d’adaptar-se a aquesta nova situació.

El confinament va ser una de les mesures adoptades per les autoritats per a frenar la pandèmia mundial causada pel coronavirus. Davant aquesta situació, molts treballadors i treballadores han hagut d’adaptar-se, en temps rècord, a una nova realitat, la realització de la tasca professional des de casa, l’anomenat teletreball, que canvia, en certa manera, les relacions laborals. El reportatge recull diferents testimonis, com el de Carles Agost, informàtic; Enric Agost, professor de repàs, o Rosana Carceller, treballadora de Creu Roja.

Vídeo produït per alumnat del Grau en Comunicació Audiovisual de l’UJI: Raúl Rosas Mor i Andreu Agost Carceller dins del projecte LabCom-Ciència coordinat pel professor del Departament de Ciències de la Comunicació Francisco López Cantos, amb la col·laboració del Laboratori de Comunicació Audiovisual i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat Jaume I.

LabCom-Ciència UJI 2019-2020

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions