La conferència ETFA premia el treball d'automatització industrial d'investigadors de l'UJI

16/09/2020 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els investigadors Óscar Miguel Escrig i Julio-Ariel Romero Pérez, de l'Àrea d'Enginyeria de Sistemes i Automàtica de l'UJI, han guanyat el premi al Millor Treball sobre Automatització Industrial en la «25th IEEE International Conference on Emerging Technologies and Factory Automation, ETFA 2020» que ha tingut lloc a Viena del 8 a l'11 de setembre, pel treball «Distributed implementation of grafcets through IEC 61499».

La conferència ETFA reuneix experts internacionals de la indústria i el món acadèmic per a difondre i discutir idees noves i tendències emergents, resultats de recerca i assoliments pràctics en l'àrea de l'automatització industrial. L'objectiu final és fomentar el desenvolupament i l'adopció de mètodes, models i eines científics per al disseny i l'operació eficients dels sistemes d'automatització industrial.

La principal aportació del treball premiat, que ha estat realitzat en col·laboració amb els investigadors Alois Zoitl i Bianca Wiesmayr del Cyber-Physical Systems Laboratory de la Universitat Johannes Kepler de Linz, és el desenvolupament de noves metodologies que faciliten el disseny de sistemes automatitzats distribuïts que juguen un paper important en la digitalització industrial. Aquesta recerca ha estat finançada amb el projecte 18I411-UJI-B2018-39 del pla de recerca de l'UJI.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions