Febrer

11/02/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Febrer
Recurs d'imatge dia-dona-ciencia index

Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència

La Universitat Jaume I ha commemorat el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència amb diverses activitats que han començat amb la presentació del Projecte de Cultura Científica i Ciència Ciutadana.

Festival festival-oculus index

Més d'un centenar de treballs presentats al Festival Oculus

El certamen internacional impulsa la creativitat i la innovació de l’estudiantat i, per primera vegada, ofereix una menció de divulgació científica

Recurs d'imatge taula-periodica index

Taula periòdica dels elements químics

La taula de quatre per tres metres és «un poc reduïda» perquè conté només 90 elements (encara que amb aquests elements es pot fer qualsevol cosa).

Guanyadors Oculus premis-oculus index

Festival Oculus

El certamen internacional impulsat pel Grau en Comunicació Audiovisual i el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, ha lliurat els premis de la cinquena edició.

Recurs d'imatge complementarietat-pensions index

Garanties per a la jubilació

En la recerca han participat els professors Juan A. Lafuente de l'UJI i Pedro Serrano de la Universidad Carlos III de Madrid i Jorge Martínez d'Airos Valor.

Recurs d'imatge nanouptake index

Promoure els nanofluids

L’UJI acollirà la 1a Conferència Internacional sobre Nanofluids (ICNf2019) i el 2n Simposi Europeu sobre Nanofluids (ESNf2019) en juny de 2019.

Recurs d'imatge premis-marcadors index

Inspirar vocacions científiques

El guardó vol reconèixer el personal que més ha motivat o millor ha format l’alumnat que actualment cursa titulacions de la branca científica i tecnològica.

Recurs d'imatge publicitat-videojocs index

Branded content

Un estudi de l'Àrea de Comunicació compara els perfils de jugadors espanyols i coreans i revela que la creació de contingut de marca és la tècnica publicitària més reeixida

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions