L’UJI incentiva el personal investigador a participar en les convocatòries del programa H2020 vinculades a les Humanitats i les Ciències Socials

30/10/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El vicerectorat d’Investigació i Transferència de la Universitat Jaume I de Castelló ha celebrat una jornada sobre el repte sisè del programa H2020 «Europa en un món canviant: societats inclusives, innovadores i reflexives» per a promocionar la investigació i la innovació en l’àmbit internacional. Així mateix, s’ha abordat el nou programa Horitzó Europa 2021-2027 i el rol de les Humanitats i Ciències Socials.

A més d'informar sobre les convocatòries, en la jornada s’ha oferit la possibilitat de mantindre entrevistes bilaterals per a la revisió de propostes de projectes amb la representant i punt nacional de contacte.

La jornada estava emmarcada dins de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en R+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la innovació identificant les claus per a presentar projectes a les convocatòries del programa europeu Horitzó 2020, ampliant les seues possibilitats d'èxit.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions