Setembre

20/12/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Setembre
Recurs d'imatge geo-c index

GEO-C: ciutats intel·ligents

El Grup de Recerca en Tecnologies Geoespaciales (GEOTEC) participa junt amb investigadors de la Universidade Nova de Lisboa (Portugal) i la Universitat de Münster (Alemanya).

Recurs d'imatge fluorescencia-punts-quantics index

La tensió il·lumina noves propietats dels punts quàntics

Un equip internacional d'investigadors dissenya una nova estratègia per manipular la fluorescència dels punts quàntics

Recurs d'imatge fum-infants index

El fum dels incendis forestals agreuja la salut respiratòria dels infants

Una investigació amb participació de l'UJI ha demostrat que la contaminació atmosfèrica generada per incendis forestals agreuja la salut respiratòria de la població infantil.

Recurs d'imatge tesis-piano index

Per primera vegada un tribunal de tesi de la Jaume I està constituït per tres doctors titulats superiors de conservatori

La tesi defensada pel doctor Luis Vallés Grau, professor de piano del Conservatori Professional de la Vall d’Uixó, en la Universitat Jaume I planteja el disseny, eficaç i viable, d'una proposta curricular de l'especialitat de pianista acompanyant en la titulació superior de música a Espanya.

Recurs d'imatge projecte-bpta index

Business Transfer Awareness Raising (BTAR)

L'objectiu del projecte és analitzar la situació de la transferència d'empreses com una estratègia d’emprenedoria que permeti definir les manques existents i extreure recomanacions per al disseny i desenvolupament d'accions que facilitin l'augment del nombre de transmissions d'empreses amb èxit.

Recurs d'imatge projecte-remeb index

Projecte europeu REMEB

La finalitat del projecte liderat per l’empresa FACSA és donar resposta als reptes socials vinculats amb el canvi climàtic i el medi ambient

Recurs d'imatge projecte-Foundrytile-life-itc index

LIFE Foundrytile

El seu objectiu principal és demostrar la valorització de la fracció fina i de les sorres de fosa fèrria per a la producció de rajoles ceràmiques.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions