Febrer

31/03/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
Febrer
Videojoc exercici videojocs-exercici index

Videojocs actius

Un equip multidisciplinari de la Universitat Politècnica de València, la Universitat de València, la Universitat Jaume I, l'Hospital General Universitari de València i el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa Fisiopatologia de l'Obesitat i Nutrició (CIBERobn) està desenvolupant un estudi sobre l'eficàcia en la població infantil i adolescent dels videojocs actius –les anomenades plataformes exergaming– per a realitzar exercici i millorar la seua salut i forma física.

Projectes Ukhupacha I Inkapintay

El personal del projecte Ukhupacha i la Universitat Jaume I de Castelló participen amb membres d’universitats d’Argentina, Brasil i Estats Units en un projecte per aconseguir una adequada conservació de l’escenari d’Inkapintay, un faralló rocós on hi ha pintures rupestres de l’Imperi Inca.

Les ciutats encara no reciclen

Investigadors del Grup d'Enginyeria de Residus (INGRES) de la Universitat Jaume I de Castelló han avaluat l'eficiència dels quatre models de recollida de residus urbans que existeixen a les ciutats espanyoles amb més de 50.000 habitants.

Gerda Taro tesi-gerda-taro index

Tesi Guerra Civil i fotoperiodisme

La tesi doctoral defensada a la Universitat Jaume I per Lorna Arroyo Jiménez destaca la Guerra Civil com període històric clau en el naixement del fotoperiodisme modern, així com la figura de la fotògrafa alemanya Gerda Taro com un dels principals referents d'aquest canvi en el paradigma audiovisual.

Aplicacions innovació i escena cultural

La firma d'espaitec Cuatroochenta ha desenvolupat diverses aplicacions per a “smart phone” després d'haver constatat que l'augment de vendes de telèfons intel·ligents al llarg de l’any passat animara a moltes empreses a desenvolupar les seues pròpies aplicacions. La major part d'elles són aplicacions de descàrrega gratuïta de caràcter informatiu que pretenen ampliar la cartera de serveis oferits.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions