Projecte SMOLCANCER

17/11/2021 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La professora de l’Àrea de Química Orgànica de l’UJI Eva Falomir Ventura explica els objectius del projecte que busca obtenir nous fàrmacs contra les cèl·lules tumorals que permeten actuar específicament contra aquelles que estan danyades.

La professora de l’Àrea de Química Orgànica de l’UJI Eva Falomir Ventura explica els objectius del projecte SMOLCANCER, que busca obtenir nous fàrmacs contra les cèl·lules tumorals que permeten actuar específicament contra aquelles que estan danyades i, alhora, que no siguen tòxics per a les cèl·lules sanes, el que permetria minimitzar els efectes secundaris en els pacients. L’investigador predoctoral Alberto Pla descriu el treball de laboratori que es realitza en la recerca dels nous fàrmacs.

Vídeo produït per alumnat del Grau en Comunicació Audiovisual de l’UJI: Alexandre Donat Villuendas, Iván Llop Rodiel, Guillem Ortega Ángeles, Patricia Pobo Sotomayor i Paula Verdoy Pérez dins del projecte LabCom-Ciència coordinat pel professor del Departament de Ciències de la Comunicació Francisco López Cantos amb la col·laboració del Laboratori de Comunicació Audiovisual i la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació de la Universitat Jaume I.

LabCom-Ciència UJI 2019-2020

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions