Jornades: «Dispositius mòbils en l'educació universitària. Google Suite per a l'educació cooperativa» El Grup GIE TEAM de l’UJI organitza una jornada per a formar al professorat en eines de Google Suite per a una educació cooperativa

14/06/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Data: 14 juny 2018
Acte: II Jornades DIMEU: Dispositius mòbils en l'educació universitària. Google Suite per a l'Educació Cooperativa
Lloc: Aula Magna de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals
Hora: de 9:00 a 19 hores
Entitat: Grup d'Innovació Educativa de la Universitat Jaume I

Breu descripció: Les II Jornades DIMEU: Dispositius mòbils en l'educació universitària. Google Suite per a l'Educació Cooperativa reuniran a 15 ponents procedents de diferents centres docents de Portugal i Mèxic, a més de professorat d'universitats espanyoles i de la pròpia UJI, per a conèixer en major profunditat el potencial de les eines que ofereix GSuite en un entorn educatiu i aprendre de les experiències d'aquests docents, en la seua labor d'impulsar el treball cooperatiu utilitzant aquestes eines.

La jornada, que tindrà lloc en l'Aula Magna de l'Edifici de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, arrancarà a les 9:00 hores amb les ponències de la Universitat de Lisboa, i amb la Ponència de l'Observatori de Tendències en Innovació Educativa, de l'Institut Tecnològic de Monterrey a Mèxic. Després d'aquestes dues ponències internacionals, tindrà lloc un panell d'experiències de professorat de diferents universitats espanyoles com són: Universitat Complutense de Madrid, Universitat de Múrcia, Universitat d'Alacant i Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED), on compartiran la seua experiència en l'aula a l'hora d'utilitzar les diferents eines de l'entorn GSuite per a una educació cooperativa. Després d'açò, serà el torn del professorat de l’UJI, que, igual que la taula anterior, exposaran com estan utilitzant aquestes eines en diferents graus i amb diferents objectius. Durant la vesprada, la jornada serà totalment pràctica, ja que tindran lloc 4 tallers imminentment pràctics, on els assistents tindran l'oportunitat de conèixer en major profunditat algunes d'aquestes eines i començar a treballar en elles.

Aquestes jornades són gratuïtes prèvia inscripció al correu formacio@uji.es i estan finançades per la Unitat de Suport Educatiu de la Universitat Jaume I, a través de la seua convocatòria d'ajudes per a l'organització de Cursos i Congressos sobre docència, 2017‐2018 (Ref. 3533/17). 

GIE TEAM és un Grup d'Innovació Educativa de la Universitat Jaume I, creat amb l'objectiu de treballar en tres àrees: Tecnologia, Equips i Activitats Motivadors (TEAM) i està format per les professores Teresa Vallet, Teresa Martínez, Ilu Vallet, Edurne Zubiria i Víctor de Corte del Departament d'Administració de Empreses i màrqueting de la Universitat Jaume I i per la professora Inma Bel, del Departament d'Administració Financera i Comptabilitat de la Universitat Complutense de Madrid.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions