Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe) Thomas Kutschera, responsable d'animació de dracs de la sèrie Juego de Tronos, oferirà una master class en la Facultat de Ciències Humanes i Socials

09/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Diferents espais de la ciutat de Castelló, entre ells la Universitat Jaume I, acolliran l'11 i 12 de febrer de 2018 la sisena edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MiCe), un projecte transversal que cerca unir el món educatiu i audiovisual, al mateix temps que permet a xiquets, adolescents i joves crear els seus propis curtmetratges i presentar-los a concurs. 

El dia 11 de febrer de 2018, es realitzaran activitats de la MICE en el Teatre del Raval, la plaça María Agustina i l'Auditori de Castelló. I el dia 12, l'activitat es traslladarà a la Facultat de Ciències Humanes i Socials de l’UJI amb la celebració de la MiCe Universitària. De 9 a 10.30 hores, en l'Aula Magna, tindrà lloc la projecció oficial dels curts que competeixen en la secció universitària i en la qual participaren pel·lícules de Colòmbia, França, Regne Unit. Estats Units, Grècia, Bèlgica, Taiwan, Turquia, Kosovo, Dinamarca, Irlanda i Portugal. A les 10.30 hores tindrà lloc una master class a càrrec de Thomas Kutschera, responsable d'animació de dracs de la sèrie Juego de Tronos. Per a finalitzar, de 12:00 a 13:30 hores se celebrarà la projecció oficial competitiva de curts. 

La MiCe és un festival internacional de curtmetratges que tracten temes referents a l'educació. Creada per l'associació cultural Jordi el Mussol, compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i ha aconseguit implantar-se com un dels referents mundials de l'educo-comunicació. 

L'objectiu d'aquest projecte és el d'ensenyar als joves la importància de les noves tecnologies dins de l'àmbit educatiu. En un món en el qual les xarxes socials i l'ús d'eines audiovisuals és tan important, la MiCe cerca, no allunyar als xiquets d'elles, sinó motivar-los a usar-les para ben i, sobretot, crear una consciència crítica sobre què és una peça de qualitat i què no.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions