UJI

Visites a la Universitat Jaume I

Última modificació: 07/10/2019 | Font: USE

Les Visites tenen com a finalitat donar a conèixer la Universitat Jaume I, les titulacions que s’imparteixen i les instal·lacions pròpies.

El programa es crea a partir de la creixent sol·licitud de centres i entitats que volen incloure entre les seues activitats educatives una visita a la Universitat Jaume I, ja siga de forma genèrica o vinculada a continguts de determinades assignatures.

 

Tipus de visites

 

  • Educatives: Adreçades a centres de tots els nivells educatius. Segons els estudis dels visitants adaptem la visita i les explicacions durant l'itinerari.
  • Institucionals: Adreçades a totes aquelles empreses i institucions, nacionals i internacionals, que visiten la nostra universitat.
  • Associacions i Entitats: Adreçades a les associacions i entitats de la província de Castelló que volen oferir als seus integrants la posibilitat de gaudir d'una jornada diferent al nostre campus.
  • Coneix l'UJI: Adreçades en exclusiva al personal docent investigador i al personal d'administració i serveis de l'UJI. Una oportunitat de conéixer de prop els espais del nostre campus.

 

 

Col·laboradors

Logotip Becsa        Logotip Gimeno       Logotip Residència Campus

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu