Cursos anteriors (2018-2019)

31/10/2019 | USE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

10/06/2019: Participen Olga Carbó (responsable del Área de Diversidad y Discapacidad) y Alícia Benet investigadora del área de didáctica y organización escolar (Departamento de Pedagogía y Didáctica de las Ciencias Sociales, la Lengua y la Literatura). Hablan de universidad inclusiva e interculturalidad. Un programa para hacer visible el mundo de la discapacidad y la diversidad desde la perspectiva universitaria.

27/05/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Maribel Beas responsable de l'Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques (OIPEP). Parlen d'ocupació, pràctiques i inclusió. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

13/05/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat), Sixte Safont, coordinador de les Proves d'Accés a la universitat (PAU) a l'UJI, i Antoni Gil, coordinador de les Proves d'Accés a la universitat (PAU) de la Comunitat Valenciana. Ens conten novetats de les PAU 2019. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

29/04/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Eva Betoret Almendros (Tècnic del departament de Formació i Ocupació, de l’Associació Síndrome de Down Castelló) i alguns dels seus alumnes. Parlen de les tasques formatives de l’Associació. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

8/04/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Alicia Trilles (responsable de la Campanya "Taps de l'Esperança" de la Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidoritat). Parlen de l'OCDS i les tasques de voluntariat i suport a ONGs. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

18/03/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Reis Colomer (directora del Centre Infantil La Lluna) i Anna Ferreres (educadora del Centre Infantil La Lluna). Parlen de l’experiència del centre dins del seu 25 aniversari i de la seua tasca amb alumnat amb NEE. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

04/03/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Jesús Gil (professor de Didàctica de l'Expressió Corporal en el departament d'Educació i Didàctiques Específiques) Cicle investigadors inclusius i investigadores inclusives. Parlen de la metodologia Aprenentatge-Servei i de les investigacions del grup de recerca ENDAVANT. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

18/02/2019: Participen Olga Carbó (responsable del Área de Diversidad y Discapacidad) y Ana Ballesteros (Directora técnica de la Asociación Asperger Castelló) nos hablan del Síndrome de Asperger en su día internacional. Un programa para hacer visible el mundo de la discapacidad y la diversidad desde la perspectiva universitaria.

04/02/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Antonio Pérez (Red SAPDU - Universidad de Murcia) ens parlen de la tasca dels Serveis d'Atenció a la Diversitat de les diferents universitats i el congrés que organitzen. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

21/01/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Vicent Tortosa (Prof. Màrqueting social de l'Àrea Administració i Empreses), Celia Cariñena i Inma Menencio (alumnes de l'assignatura). Parlen de com treballar continguts d'inclusió i igualtat adaptats al temari concret de l'assignatura. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

07/01/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Encarna González (Àrea de Diversitat i Discapacitat), Silvia Bellmunt (InfoCampus). Parlen del període d'exàmens, d'informació i dates d'interés per als alumnes. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

03/12/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Carlos Laguna, president de COCEMFE Castelló i Comunitat Valenciana. Parlen sobre la importància dels estudis universitaris per a les persones amb discapacitat, la tasca de COCEMFE i Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

26/11/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat), Cristina Giménez del Programa UJI Saludable, i Montse Chesa, responsable de les Jornades Dones i Càncer, Mil vides en un mocador. Parlen sobre salut i les Jornades Dones i Càncer. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

12/11/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Jaume Gual, Professor i Investigador Doctor d'Expressió Gràfica Arquitectònica de l'UJI. Cicle investigadors inclusius. Parlen sobre l'accessibilitat arquitectònica a l'espai públic. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

29/10/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Carles Bellver, Analista de Tecnologia Educativa en el Centre d'Educació i Noves Tecnologies de l'UJI. Parlen sobre l'aula virtual i els documents accessibles. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

01/10/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Encarna González. Presenten el Pla d'Atenció a la Diversitat i el programa de voluntariat lligat al PAD. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu