UJI

Sense Barreres, VoxUJI ràdio (107.8 FM)

Última modificació: 28/11/2018 | Font: USE

Un programa de ràdio quinzenal en la emissora VoxUJI Ràdio per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.
Coordinat per Olga Carbó i emmarcat en el Projecte INCLOU.
Iniciem el programa el curs 2008-09.Al programa trobaràs entrevistes, reportatges, vivències personals, informació acadèmica, etc... sempre des de la perspectiva universitaria.
Pots consultar i escoltar l’arxiu de programes mitjançant Internet.
En agradarà rebre propostes de noves temàtiques i col·laboracions: suport@uji.es

Arxiu de programes:

Curs  2018-2019:

26/11/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat), Cristina Giménez del Programa UJI Saludable, i Montse Chesa, responsable de les Jornades Dones i Càncer, Mil vides en un mocador. Parlen sobre salut i les Jornades Dones i Càncer. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

12/11/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Jaume Gual, Professor i Investigador Doctor d'Expressió Gràfica Arquitectònica de l'UJI. Cicle investigadors inclusius. Parlen sobre l'accessibilitat arquitectònica a l'espai públic. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

29/10/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Carles Bellver, Analista de Tecnologia Educativa en el Centre d'Educació i Noves Tecnologies de l'UJI. Parlen sobre l'aula virtual i els documents accessibles. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

01/10/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Encarna González. Presenten el Pla d'Atenció a la Diversitat i el programa de voluntariat lligat al PAD. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

[Curs 2016-2017]

[Cursos anteriors (2008-2015)]

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu