UJI

Sense Barreres, VoxUJI ràdio (107.8 FM)

Última modificació: 21/05/2020 | Font: USE

Un programa de ràdio quinzenal en la emissora VoxUJI Ràdio per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.
Coordinat per Olga Carbó i emmarcat en el Projecte INCLOU.
Iniciem el programa el curs 2008-09.Al programa trobaràs entrevistes, reportatges, vivències personals, informació acadèmica, etc... sempre des de la perspectiva universitaria.
Pots consultar i escoltar l’arxiu de programes mitjançant Internet.
En agradarà rebre propostes de noves temàtiques i col·laboracions: suport@uji.es

Arxiu de programes:

Curs  2019-2020:

18/5/2020: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat i Mar Fernández (estudiant d'Humanitats). Entrevista a Jordi Adell Segura, director del CENT (Centre d'Educació i Noves Tecnologies). Parlem sobre l'actualitat viscuda pel professorat al voltant de la tecnologia i tot el que estan fent perquè tothom, tant alumnat com professorat, es puga adaptar bé a la situació imprevista provocada per la COVID-19.

4/5/2020: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat i Mar Fernández (estudiant d'Humanitats). Entrevista a Mercé Ciurana, estudiant del màster en Psicopedagogia i Irene Garcia-Molina, coordinadora del projecte "Diversitart". Ens parlen del projecte, presentat a través de les xarxes i en pàgina web a partir del 11 de maig.

2/3/2020: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Mar Fernández (estudiant d'Humanitats)  Entrevista a Tino Pons, del centre Maset de Frater, un projecte de promoció, acollida i trobada, acció i reflexió on es troben les persones amb algun tipus de limitació funcional.

21/10/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Ana Marcos (estudiant de Periodisme). Entrevista a Lledó Hernandez i Soraya Castro (voluntàries de ESN, Erasmus Student Network). Parlem d'universitat inclusiva i interculturalitat. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

[Curs 2018-2019]

[Curs 2016-2017]

[Cursos anteriors (2008-2015)]

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu