UJI

Sense Barreres, VoxUJI ràdio (107.8 FM)

Última modificació: 02/05/2019 | Font: USE

Un programa de ràdio quinzenal en la emissora VoxUJI Ràdio per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.
Coordinat per Olga Carbó i emmarcat en el Projecte INCLOU.
Iniciem el programa el curs 2008-09.Al programa trobaràs entrevistes, reportatges, vivències personals, informació acadèmica, etc... sempre des de la perspectiva universitaria.
Pots consultar i escoltar l’arxiu de programes mitjançant Internet.
En agradarà rebre propostes de noves temàtiques i col·laboracions: suport@uji.es

Arxiu de programes:

Curs  2018-2019:

29/04/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Eva Betoret Almendros (Tècnic del departament de Formació i Ocupació, de l’Associació Síndrome de Down Castelló) i alguns dels seus alumnes. Parlen de les tasques formatives de l’Associació. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

8/04/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Alicia Trilles (responsable de la Campanya "Taps de l'Esperança" de la Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidoritat). Parlen de l'OCDS i les tasques de voluntariat i suport a ONGs. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

18/03/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Reis Colomer (directora del Centre Infantil La Lluna) i Anna Ferreres (educadora del Centre Infantil La Lluna). Parlen de l’experiència del centre dins del seu 25 aniversari i de la seua tasca amb alumnat amb NEE. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

04/03/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Jesús Gil (professor de Didàctica de l'Expressió Corporal en el departament d'Educació i Didàctiques Específiques) Cicle investigadors inclusius i investigadores inclusives. Parlen de la metodologia Aprenentatge-Servei i de les investigacions del grup de recerca ENDAVANT. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

18/02/2019: Participen Olga Carbó (responsable del Área de Diversidad y Discapacidad) y Ana Ballesteros (Directora técnica de la Asociación Asperger Castelló) nos hablan del Síndrome de Asperger en su día internacional. Un programa para hacer visible el mundo de la discapacidad y la diversidad desde la perspectiva universitaria.

04/02/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Antonio Pérez (Red SAPDU - Universidad de Murcia) ens parlen de la tasca dels Serveis d'Atenció a la Diversitat de les diferents universitats i el congrés que organitzen. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

21/01/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Vicent Tortosa (Prof. Màrqueting social de l'Àrea Administració i Empreses), Celia Cariñena i Inma Menencio (alumnes de l'assignatura). Parlen de com treballar continguts d'inclusió i igualtat adaptats al temari concret de l'assignatura. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

07/01/2019: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Encarna González (Àrea de Diversitat i Discapacitat), Silvia Bellmunt (InfoCampus). Parlen del període d'exàmens, d'informació i dates d'interés per als alumnes. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

03/12/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Carlos Laguna, president de COCEMFE Castelló i Comunitat Valenciana. Parlen sobre la importància dels estudis universitaris per a les persones amb discapacitat, la tasca de COCEMFE i Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

26/11/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat), Cristina Giménez del Programa UJI Saludable, i Montse Chesa, responsable de les Jornades Dones i Càncer, Mil vides en un mocador. Parlen sobre salut i les Jornades Dones i Càncer. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

12/11/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Jaume Gual, Professor i Investigador Doctor d'Expressió Gràfica Arquitectònica de l'UJI. Cicle investigadors inclusius. Parlen sobre l'accessibilitat arquitectònica a l'espai públic. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

29/10/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Carles Bellver, Analista de Tecnologia Educativa en el Centre d'Educació i Noves Tecnologies de l'UJI. Parlen sobre l'aula virtual i els documents accessibles. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

01/10/2018: Participen Olga Carbó (responsable de l'Àrea de Diversitat i Discapacitat) i Encarna González. Presenten el Pla d'Atenció a la Diversitat i el programa de voluntariat lligat al PAD. Un programa per a fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

[Curs 2016-2017]

[Cursos anteriors (2008-2015)]

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu