UJI

Voluntariat

Última modificació: 08/10/2019 | Font: USE

Ens agradaria comptar amb tu!
T'has plantejat fer alguna cosa més que estudiar?
Vols ajudar uns altres companys/es?
Et vols sentir útil?

 

Actualment a la Universitat Jaume I hi ha més de 200 estudiants amb necessitats educatives especials (problemes de visió, auditius, de mobilitat o manipulació, malalties, etc...) que requereixen diferents nivells de suport: són persones a qui es pot acompanyar a determinades instal·lacions de l’UJI, facilitar apunts, ajudar en l’estudi, etc.

una xica ajudant un xic que va en cadira de rodes i hi han obstaculs

 

Necessitem ajuda per donar-los suport.
Podem disposar de la teua ajuda?

Pots fer-te voluntaria o voluntari contactant amb el Programa d’Atenció a la Diversitat - USE mitjançant l’adreça electronica: suport@uji.es

Voluntariat al Programa d’Atenció a la Diversitat (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 14/11/2012)

Envia’ns un correu electrònic indicant en l’assumpte: Vull ser voluntari@ del Programa UJI - Voluntària: Suport ENEE.

D’acord amb les normatives vigents de reconeixement de crèdits per activitats universitàries, aquesta activitat té reconeixement per crèdits de lliure configuració en titulacions de 1er i 2n cicle i crèdits optatius en títols de grau.

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat coordina i gestiona el Programa UJI - Voluntària (PDF), programa de voluntariat de la Universitat Jaume I.

L’UJI celebra la vuitena edició de la Fira UJI-Voluntària

Entrevista a Carmen Lázaro. Directora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de l'UJI (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 17/11/2010)
Des del Programa d’Atenció a la Diversitat hem desenvolupat el Programa UJI - Voluntària: Suport a Estudiants amb Necessitats educatives específiques. [Díptic (PDF)]

El treball dels voluntaris i les voluntaries resulta fonamental i necessari per a molts estudiants que per circunstàncies personals necessiten algun tipus de suport espefífic.

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu