Mil vides en un mocador. Dones i càncer

Última modificació: 23/03/2018 | Font: USE

Us presentem les jornades "Mil vides en un mocador" que tindran lloc el pròxim 21 i 22 de març en la Sala de Graus de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de l'UJI. Aquestes jornades promouen un coneixement multidisciplinari sobre alguns avanços dels tractaments que poden possibilitar la millora de la qualitat de vida de les persones afectades, així com sensibilitzar a la població en general de l'impacte de la malaltia.

Les jornades pretenen abordar la temàtica des de diferents visions, des de la científica i sanitària, la perspectiva social i personal i fins i tot des de la necessitat i la força  de les dones per a lluitar i empoderarse amb la finalitat de continuar avant d'una forma creativa com tenir actituds emprenedores després d'haver passat per un càncer. A més, s'ha plantejat el taller “Sentits i Vivències” en el qual les persones participants podran vivenciar l'experiència que pot suposar per a algunes dones amb càncer de mama el maneig del mocador.  

Les jornades es recononeixeran amb 0,5 crèdits optatius per a títols de grau.

Col·laboren amb la jornada Esmalglass-Ítaca, Obra Social La Caixa, Fundació Hospital Provincial de Castelló, X Force Sport Fitness, AECC, Pinkmama, Facultad de Ciències de la Salut i Unitat d'igualtat.

 

Necessitats especifiques:

Si teniu alguna necessitat específica derivada d'algun tipus de discapacitat, per favor notifiquevo com més prompte millor per a poder respondre.

Les dades facilitades seran utilitzades per a gestionar la inscripció als cursos del Projecte INCLOU del Programa d'Atenció a la Diversitat. Es poden exercir els drets reservats per la Llei orgànica de protecció de dades al Programa d'Atenció a la Diversitat (PAD) de la USE (Universitat Jaume I)

 

 

 

 

 
Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. de Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16