Voluntariat

28/09/2021 | USE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Ens agradaria comptar amb tu!
T'has plantejat fer alguna cosa més que estudiar?
Vols ajudar uns altres companys/es?
Et vols sentir útil?

Actualment a la Universitat Jaume I hi ha més de 400 estudiants amb necessitats educatives especials (problemes de visió, auditius, de mobilitat o manipulació, malalties, etc...) que requereixen diferents nivells de suport: són persones a qui es pot acompanyar a determinades instal·lacions de l’UJI, facilitar apunts, ajudar en l’estudi, etc. A més, també pots participar com a voluntari/a en les activitats que organitzem des de la unitat.

una xica ajudant un xic que va en cadira de rodes i hi han obstaculs

Podem disposar de la teua ajuda?

Pots fer-te voluntària o voluntari:
-  Emplenant el següent formulari
- Enviant un missatge a voluntariatpad@uji.es amb l'assumpte "Vull ser voluntari/a"

D’acord amb les normatives vigents de reconeixement de crèdits per activitats universitàries, aquesta activitat té reconeixement per crèdits optatius en títols de grau.


El treball dels voluntaris i les voluntaries resulta fonamental i necessari per a molts estudiants que per circunstàncies personals necessiten algun tipus de suport espefífic.


L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat coordina i gestiona el programa de voluntariat de la Universitat Jaume I.


Entrevista a Carmen Lázaro. Directora de l'Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de l'UJI (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 17/11/2010)

Programa de radio Sin Barreras: Voluntariado en el Programa de Atención a la Diversidad (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 14/11/2012)

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu