Sense barreres - VoxUJI Ràdio

15/10/2021 | USE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Sense barreres és una acció emmarcada en el Programa d'Atenció a la Diversitat de la Universitat Jaume I. El programa té format quinzenal i té com a objectiu fer visible el món de la discapacitat i la diversitat des de la perspectiva universitària.

Està coordinat per la Unitat de Diversitat i Discapacitat de l'UJI, la col·laboració dels estudiants i el suport del Vicerectorat d'Estudiantat i Compromís Social

En el programa trobareu temes d'interès, entrevistes, vivències personals i notícies relacionades amb les necessitats educatives especials, la discapacitat i el món universitari. Ens agradaria que ens enviàreu suggeriments o propostes de temes que penseu que són interessants a l'adreça suport@uji.es. Gràcies per la vostra col·laboració.

 

Últim programa

14-6-21: Participen Olga Carbó i Rocío Marín (de la Unitat de Diversitat de l'UJI), Ana Escobar i Javier Julve de la Fundació Síndrome de Down, Sergio Gil, alumne en pràctiques a l'UJI de la Fundació Síndrome de Down i PAS de diferents serveis de l'UJI en els que ha participat Sergio. Parlarem sobre l'experiència a la Biblioteca, als Hivernacles, a la Unitat de Gestió I i a la Consergeria de la FCHS, i sobretot, d'inclusió a l'UJI.

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu