Convenis i col·laboradors

12/06/2018 | USE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Hem signat convenis relacionats amb l’àmbit de la discapacitat i necessitats educatives especials amb les entitats següents:

 

Fundació La Caixa 

Data conveni: 21/12/15

Col·laborar en el desenvolupament del projecte “Integració de la discapacitat”.

ATENEU

Fundació Dany Cerebral adquirit ATENEU – Castelló.
Data Conveni: 15/12/2014.
Col•labora en: Facilitar coneixements sobre el dany cerebral adquirir i les necessitats del col•lectiu, afavorir l’accés d’estudiants de l’UJI a la Fundació, cooperar en investigacions, tallers, cursos, pràctiques, etc. Prestar-se assessorament mutu i desenvolupar projectes conjunts.

 

FEAPS Comunitat Valenciana

Data conveni: 11/04/2014
Col•labora en: Facilitar la sensibilització i coneixement de les necessitats del col•lectiu de les persones amb discapacitat; afavorir la inclusió de persones amb discapacitat intel•lectual en  l’ entorn universitari; prestar assessorament mutu i desenvolupar conjuntament projectes i programes de col•laboració; intercanviar activitats de divulgació, de formació i d’investigació; facilitar el suport i l’assessorament en aquelles àrees d’actuació que puguin desenvolupar-se en l’àmbit docent i professional; facilitar l’intercanvi de coneixement amb la finalitat de dignificar a les persones amb discapacitat intel•lectual i de les seves famílies.
Frima del conveni FEAPS amb els seus representants

Fundació Universia

Data Conveni: 27/06/2013
Col.labora en: Impulsar la formació de les persones amb discapacitat, com a intrument per a fomentar llocs de treball, esdevenimients, etc.
Entrevista a Ramón Capdevila, Director de Fundació Universia (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 09/05/2014)

Premsa:

L’UJI i la Fundació Universia fomenten l’empleabilitat i l’autoocupació de persones amb discapacitat

 

AFANIAS de Castellón.  (Asociación de Familiares con Niños y adultos Discapacitados)

Data conveni: 18/04/13

Col·labora en: facilitar l’organització d’activitats formatives, afavorir el coneixement de la realitat de les Persones amb Discapacitat Intel·lectual, cooperar en rastells i jornades de voluntariat, prestar-se assessorament mutu i desenvolupar projectes i programes conjunts de col·laboració en qüestions relacionades amb l’activitat de les dues entitats, intercanviar experiències, facilitar informació i l’intercanvi d’accions, i dur a terme les accions que siguen considerades d’interès mutu, dins de les possibilitats i de les matèries que constitueixen l’objecte d’aquest acord. 

 

FRATER

Data conveni: 10/02/2011
Col•labora en: Contribuir al desenvolupament i la promoció personal i social de les persones amb discapacitat, intercanvi d’informació, col•laborar en la formació sobre la diversitat funcional des d’una perspectiva inclusiva dels membres de la comunitat universitària, afavorir la presència de persones amb discapacitat al món universitari, cooperar en tots els projectes d’investigació que suposen un apropament multidimensional a la problemàtica de la diversitat funcional, assessorament mutu i facilitar l’intercanvi de suports tècnics per a la comunicació i la informació, així com de tecnologia assistida.

Frater, centre de Promoció Personal i Integració Social de Persones amb discapacitat. Entrevista a David Carreras, psicòleg i Francisca Díaz Metero (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 22/04/2009)

 

APADAHCAS. Asociación de Padres de Afectados por Déficit de Atención e Hiperactividad de la provincia de Castellón

Data conveni: 21/04/2010.

Col•labora en: Facilitar la informació necessària a les persones amb dèficit d’atenció amb hiperactivitat o sense i als seus familiars per a la defensa dels seus drets i millora de qualitat de vida, cooperar amb vista a la consecució dels fins de l’Associació perquè afavorisquen el coneixement de la dita problemàtica i l’ajuda als seus afectats, prestar-se assessorament mutu i desenvolupar conjuntament projectes i programes de col•laboració en qüestions relacionades amb l’activitat de les dues entitats i facilitar activitats de formació i reciclatge així com l’intercanvi d’informació a través de conferències, jornades, cursos...
Teresa Saura, presidenta de APADAHCAS. Trastorn per Dèficit d’Atenció amb Hiperactivitat (26/10/2011) (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 26/10/2011)

 

ASSOCIACIÓ D’ESCLEROSI MÚLTIPLE A CASTELLÓ

Data del conveni: 30/07/2008
Conveni marc de col·laboració per prestar-se assessorament mutu i cooperar en l’organització d’activitats.

Data Conveni: 25/02/2010
L'esclorosi Múltiple (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 29/02/2012)
Amb motiu del Dia Internacional de l’Esclerosi Múltiple, la Universitat Jaume I col•labora amb l’Associació d’Esclerosi Múltiple de Castelló en el projecte Banya’t per l’esclerosi múltiple.

ASPAS: Asociación de Padres i Amigos del Sordo de la Provincia de Castellón

Data conveni: 09/12/2009
Col•labora en: Activitats que tinguen relació amb la difusió, sensibilització, formació i accessibilitat de la discapacitat auditiva; facilitar la formació de docents i d’estudiants; cooperar en l’equipament de les instal•lacions; assessorament mutu; intercanvi d’informació dels actes de difusió social i cooperació en futures línies de treballs d’investigació.
Entrevista a la presidenta d'ASPAS Castelló i mare d'una xiqueta que presenta NEE auditives (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 23/12/2009)

FUNDACIÓ SÍNDROME DE DOWN

Data conveni: 25/01/2007
Col•labora en: Facilitar la realització de pràctiques formatives en els programes de la Fundació Síndrome de Down de Castelló, afavorir la integració de persones amb discapacitat intel•lectual, cooperar en la difusió i la promoció de les diferents activitats i actes de la Fundació Síndrome de Down de Castelló amb la Universitat Jaume I i assessorament mutu.
Entrevista a Javier Julve i Dora López, tècnics d’integració laboral de l’associació de Síndrome de Down (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 08/06/2011)
Entrevista a responsables i usuaris de la Fundació Síndrome de Down Castelló (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 19/03/2014)
Testimoniatges de pares i mares de xiquets del centre de desenvolupament infantil i atenció temprana (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 06/05/2015)
Entrevista als usuaris de ASINDOWN que ens explicaran que aprenen en els tallers de formació i empleo (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 18/03/2015)
Entrevista als usuaris del centre ocupacional ASINDOWN (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 25/02/2015)
Presentació de les accions desenvolupades des del Centre Ocupacional i entrevista per part dels membres a Juan Antonio (voluntari) i Nicolás (monitor). Amb la col·laboració de Javier Julve, Fernando, Diana, Andrés, membres i col·laboradors de l’Associació Síndrome de Down Castelló. (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 17/02/2016)
Presentació de les activitats que es desenvolupen en el taller per a treballar les habilitats socials. Amb la col·laboració d’Ana (professora del Gabinet Psicopedagògic de l’Associació Síndrome de Down Castellón), i un grup d’alumnes de l’Associació. (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 23/03/2016)
Presentació de les activitats en la classe de formació bàsica en auxiliar d’administració. Amb la col·laboració de Dora (professora de l’Associació Síndrome de Down Castellón), Sergio (pràctiques de Cicle Superior en Integració Social), i un grup d’alumnes de l’Associació. (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 27/04/2016)

Alumnat de la Fundació Síndrome de Down realitza pràctiques en la Universitat Jaume I. (Maig i juny 2018)

 

 

Fundación ONCE 

Data Conveni: 23/11/1998, 26/06/2006
Col•labora en: Establir condicions que faciliten la integració en l’àmbit universitari de les persones amb discapacitat, es tracte d’alumnes, professors, personal d’administració o serveis o qualsevol altre usuari o usuària potencial dels serveis, centres, dependències i instal•lacions de la Universitat Jaume I de Castelló; promoure i facilitar l’accés de les persones amb discapacitat a la cultura i al coneixement; accessibilitat universal, eliminació de barreres, formació i integració laboral, estímul de la investigació i el desenvolupament i realització de pràctiques d’alumnes discapacitats de la Universitat Jaume I de Castelló en empreses de la Fundació ONCE.
Entrevista a Juan Carlos Puig; responsable de l'Equip d'Educació de la ONCE a València i Castelló (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 20/03/2013)

 

COCEMFE Castelló

27/07/1998
Entrevista a Carlos Laguna, President de COCEMFE Castelló (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 08/01/2014)

Recollida de signatures a l'UJI, pels drets de les persones amb diversitat funcional (.pdf)

Recollida de signatures a l'UJI, Olga Carbó i Carlos Laguna

Entrevista a Laura Cervera, professora de llengua de signes de l'Associació de Sords de Castelló, amb la col•laboració de la intèrpret Sandra i de l'estudiant en pràctiques, Clara. Olga Carbó i Laura Orellana (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 07/12/2011)

 

ASSOCIACIÓ DE PERSONES SORDES DE CASTELLÓ

Entrevista a Laura Cervera, professora de llengüa de signes de l'Associació de Sords de Castelló, amb la colaboració de la intérprete Sandra i del estudiant en pràctiques, Clara. Olga Carbó i Laura Orellana (Sense Barreres - Vox UJI Ràdio 07/12/2011)


CERMI

No al Copago Confiscatorio: Afirma tus derechos, firma contra el copago
Comité Español de Representantes con Discapacidad és una plataforma de representació, defensa i acció de la ciutadania amb discapacitat.
L'UJI participa en una taula tècnica per a millorar l'atenció de l'alumnat amb discapacitat

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu