panoramica UJI

V Colònies Científiques a L'UJI 2019

Última modificació: 04/07/2019 | Font: USE

Benvolguts estudiants,

Benvolgudes estudiantes,

En primer lloc, volem agrair el vostre interès per participar en les V Colònies Científiques a l’UJI que es desenvoluparan del 8 al 12 de juliol de 2019.

Esperem que aquest curs, com en les quatre edicions anteriors, l’activitat tinga la mateixa acollida, ja que tot l’estudiantat participant la va valorar com a molt positiva i important per a la seua presa de decisions futures i el seu desenvolupament acadèmic.

En aquest lloc web teniu un recull de tota la informació relacionada amb les V Colònies Científiques a l’UJI. A través de l’apartat Contacte estem a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte respecte a la vostra decisió vocacional, l’accés a la universitat i tot allò relacionat amb un canvi tan important i proper a la vostra vida, així com dels graus i instal·lacions de l’UJI, que esperem, que molt prompte, pugueu conèixer.

Esperem trobar-vos en aquesta cinquena edició de les Colònies Científiques, que amb tanta il·lusió estem preparant, i que reuneixen components didàctics, científics, innovadors, d’oci i formatius, que de segur no us deixaran indiferents.

Ens veiem a l’UJI!

Amb la col·laboració de: 

 

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16