Lliga de Debat Universitària UJI 2023/24

02/10/2023 | Unitat de Suport Educatiu
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Lliga de Debat Universitària és una competició de diferents equips d’estudiants universitaris els quals debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat en català.

Els equips representen a la Universitat i han d’estar formats per un mínim de 2 i un màxim de 6 persones. Aquest equip haurà d’estar representat per un capità.

 

Com es desenvolupa la Lliga?

Mesos abans del començament de la Lliga es fa públic el tema del debat. Durant la competició, els equips no coneixen quina posició han de defensar (a favor o en contra) fins a uns minuts abans de començar cada enfrontament. Un equip de jutges decideix quina argumentació s’ha realitzat amb el màxim rigor i de la forma més convincent posible, d’acord amb els criteris establerts a les bases de la competició.

 

Qui pot participar?

Poden participar l´estudiantat matriculat en grau, màster i doctorat en el curs acadèmic 2023-24. Cada equip haurà d'estar format per un mínim de 2 i un màxim de 6 persones. Aquest equip haurà d´estar representat per un capità o portaveu.

 

On i quan es celebrarà la lliga UJI?

Del 30 de Gener al 1 de Febrer, a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències de la Salut.

On i quan es celebrarà la final?

La Lliga de Debat Universitària 2024 tindrà lloc del 24 al 26 d'Abril de 2024 a la Universitat  Jaume I. Enguany juguem a casa

 

Quin tema es debatrà?

El debat d'aquesta edició versarà sobre la següent qüestió: «Cal ser tolerant amb els intolerants?»

 

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu