Jutges 2018-2019

17/11/2020 | USE
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Lliga Local de Debat de Secundària i Batxillerat UJI

Cap de jutges:

Patrici Calvo

Patrici Calvo Cabezas
Professor d'ètica al Departament de Filosofia i Sociologia de la Universitat Jaume I, membre del Comitè de Bioètica Assistencial de l'Hospital General de Castelló, coordinador del Màster Interuniversitari en Ètica i Democràcia de l'UJI i coordinador de la Mesa de Responsabilitat Social de Castelló.

 

Jutges auxiliars anomenats per l´UJI:

Embarka Hamoudi Hamdi, del Sahara Occidental. Llicenciada en Psicología per la Universitat de Santa Clara, Cuba. Màster Internacional en Estudis de Pau, Conflictes i Desenvolupament de l’UJI. Dra. Estudis de Pau, Conflicte i Desenvolupament - UJI. Actualment treballa a l’Oficina de Cooperació, Desenvolupament i Solidaritat de l’UJI.

 

Jutges auxiliars anomenats per Escola Valenciana:

Carles Crespo

Carles Crespo Jordà
Graduat en Periodisme a l'UJI. Representat de la Universitat Jaume I en 6 edicions de la Lliga de Debat Universitària. Membre del millor equip en diferents ocasions. Formador en oratòria i preparador d'equips per a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat. Actualment treballa a Escola Valenciana.

 

Aina Garcia

Aina Garcia Carbó és mestra i escriptora, ha publicat tant poesia, com narrativa i assaig alhora que ha guanyat diversos premis de literatura. A més, ha sigut jurat de premis destacats en l’àmbit de les lletres i és, entre d’altres, membre activa d’El Pont Cooperativa de Lletres, d’ADONA’T i de la Fundació Vicent Ferrer.

 

 

Lliga Local Universitària UJI

Cap de jutges:

Elsa González

Elsa González Esteban
Doctora per la Universitat Jaume I en Filosofia (2002) i Llicenciada en Humanitats (1995) als dos amb premi extraordinari. Professora titular de Filosofia moral de la Universitat Jaume I des del 2009 i directora acadèmica de la Universitat per a Majors de l'UJI (2015).

 

Jutges auxiliars anomenats per l´UJI:

Rafael Vilar Zanón
Llicenciat en medicina i cirugía. Director del centre sanitari de la UJI. Ha desenvolupat el seu treball principalment en inspecció de serveis sanitaris, àmbit laboral i promoció de la salut.

 

Jutges auxiliars anomenats per Escola Valenciana:

Maria Nebot

Maria Nebot, Llicenciada en Filosofia. Actualment treballa com a tècnica a Escola Valenciana.

 

Toni Vizcarro i Boix

Llicenciat en Filologia Catalana i en Publicitat i Relacions Públiques, ha estat tècnic lingüístic al s ajuntaments de Benicàssim i Betxí. També s´ha dedicat a l´ensenyament de valencià per a persones adultes. Des de l´any 2010 treballa en Escola Valenciana-Federació d´Associacions per la Llengua.

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu