Certificats de mèrits docents

18/03/2022 | USE
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'emissió de certificats de cursos de formació docent del professorat (assistència i impartició), participació en projectes d'innovació educativa, participació en Grups d'innovació educativa (GIE) i participació en el programa de formació del professorat novell (tutors i novells) i és gratuïta i es fa telemàticament.

Els certificats són digitals (es generen electrònicament amb validesa oficial pel codi de seguretat de verificació) i històrics (en només un certificat per modalitat s'arrepleguen tots els mèrits que consten en la base de dades de la UFIE fins a la data d'emissió del mateix).

Per a emetre un certificat accedeix ací: Sol·licitud de certificats oficials

Aquesta sol·licitud requereix introduir el teu compte de correu de l'UJI i la seua corresponent clau d'accés. Si ja no pertanys a l'UJI i has oblidat la contrasenya o fins i tot el teu compte de correu, pots recuperar-les amb la mateixa Sol·licitud de certificats oficials (selecciona l'opció “Has oblidat la clau d'accés? i una vegada dins “No recorde cap dada”).

Per a certificar qualsevol altre mèrit docent de la UFIE diferent dels anterioros, és necessari contactar directament amb la UFIE de la USE o remetre un correu electrònic a ufie@uji.es.

 

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu
Recurs d'imatge accio index

UNITAT DE FORMACIÓ I INNOVACIÓ EDUCATIVA