UJI
  • UJI
  • Serveis
  • USE
  • III Jornades DIMEU: Dispositius Mòbils en l`Educació Universitària. Eines Programari en Educació Secundària i Universitat

III Jornades DIMEU: Dispositius Mòbils en l`Educació Universitària. Eines Programari en Educació Secundària i Universitat

Última modificació: 06/06/2019 | Font: USE

Aquestes jornades gratuïtes sobre Innovació Educativa estan organitzades pel Grup d'Innovació Educativa GIE TEAM de l'UJI, amb la col·laboració de l’USE i es dirigeixen a la comunitat de docents universitaris i de Centres d'Educació Secundària. El seu objectiu és oferir suport al professorat en l'ús de les tecnologies com recurs didàctic, donar a conèixer tendències educatives actuals que puguin ajudar el professorat a respondre a les necessitats de l'estudiantat i compartir experiències i casos de docents espanyols i internacionals, impulsant el treball cooperatiu mitjançant aquestes eines.

Data: 13 i 14 de juny 2019.

Horari: 13 de juny, de 16.00 a 20.00 i 14 de juny de 09.00 a 14.00

Lloc: Aula Magna, Edifici ESTCE, Universitat Jaume I

Programa de les jornades (PDF)

Ponents (PDF)

Assistència gratuïta prèvia inscripció fins completar aforo.

Inscripció:

PROFESSORAT DE L'UJI: Cliqueu ací; trieu l'idioma; autentifiqueu-vos; descendiu fins a la "Unitat de Suport Educatiu-Formació del PDI" i desplegeu-la per a veure els cursos; seleccioneu III Jornades DIMEU; introduïu correu electrònic i telèfon; finalment punxeu sobre la fletxa per a passar a la següent pantalla (la qual us indicarà que la inscripció ja ha estat "formalitzada" i permetrà "imprimir un comprovant").

PROFESSORAT DE SECUNDÀRIA I D'ALTRES UNIVERSITATS: Cliqueu ací, ompliu les dades i envieu. Us apareixerà una pantalla la qual indicarà que la inscripció s'ha realitzat correctament i podreu imprimir el comprovant d'inscripció.  

 

Més informació:  Edurne Zubiría, Ilu Vallet i Víctor de la Cort a través del mail gieteam@uji.es

Informació proporcionada per: Unitat de Suport Educatiu