La web de l'UJI obté la segona posició en accessibilitat de les universitats espanyoles Segons l'informe de l'Observatori d'Accessibilitat Web, l'UJI se situa en el segon lloc d'un total de 49 universitats amb una puntuació de 9,88 sobre 10

20/10/2022 | URA
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló se situa en segona posició en accessibilitat del portal web d'un total de 49 universitats espanyoles, segons l'últim informe elaborat per l'Observatori d'Accessibilitat Web, el que suposa una escalada de tres posicions respecte a l’any passat.

El lloc web de l'UJI ha obtingut una puntuació mitjana de 9,88 sobre 10, una avaluació que ha millorat en 0,75 punts comparada amb l’obtinguda en 2021. Pel que fa a la posició a nivell global, el portal web de la universitat pública de Castelló ha pujat 14 posicions respecte a 2021, amb un cinquè lloc de 109 portals web analitzats. Així mateix, ha millorat quatre posicions front a l'avaluació anterior en complexitat alta, amb una tercera posició en l’informe d’enguany.

La Unitat Responsable d'Accessibilitat (URA) de l'UJI és l'encarregada de vetlar per l'accessibilitat digital en la Universitat i mantenir tot el seu contingut digital accessible per a totes les persones usuàries, tal com marca el Reial decret 1112/2018, que estableix que tots els serveis web i aplicacions mòbils de les administracions públiques han de ser accessibles per a totes les persones.

Informació proporcionada per: Unitat Responsable d’Accessibilitat