11/10/2022 | Punt violeta rainbow
Compartir

Compartir

Facebook
Twitter
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Punt Rainbow-UJI és un punt permanent en el campus que ofereix informació, orientació i assessorament en qüestions relacionades amb la diversitat afectivosexual i de gènere amb el propòsit de sensibilitzar i prevenir qualsevol agressió sexista en l'àmbit de la Universitat Jaume I. 

Protocol per al canvi de nom de persones transsexuals, transgènere i intersexuals a la Universitat Jaume I (2018)

Objectiu

Afavorir un ambient d'inclusió per motius d'orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere, i prevenir, combatre i erradicar qualsevol situació de discriminació per aquests motius en la comunitat universitària.

Assessorament psicològic i jurídic

Servei específic d'orientació i atenció psicològica per a persones amb diversitat afectivosexual en relació amb la seua orientació sexual, identitat sexual o expressió de gènere.

Grup UJI Pride

El 15 de novembre de 2017 es va crear el grup LGTBI UJI Pride, amb la finalitat de crear un espai d'expressió lliure de la pròpia sexualitat; crear una xarxa de suport per a les persones LGTBI de l'UJI; realitzar formació en qüestions relacionades amb la diversitat afectivosexual i de gènere, i crear un grup de voluntariat que puga ajudar en accions de sensibilització.

Formació

Formació i sensibilització per a l'estudiantat, personal PAS i PDI en matèria d'orientació sexual i identitat de gènere. Així com a centres educatius de la província de Castelló.

Investigació

Realització d'estudis sobre la presència de diversitat afectivosexual en la comunitat universitària en relació a l'orientació sexual o identitat sexual i els efectes de la LGTBIfobia sobre el benestar personal de les persones LGTBI.

Informació proporcionada per: Punt Violeta-Rainbow