13/07/2023 | Punt violeta rainbow
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Punt Rainbow-UJI és un punt permanent al campus que ofereix informació, orientació i assessorament jurídic i acompanyament psicològic en qüestions relacionades amb la diversitat afectivosexual i de gènere amb el propòsit de sensibilitzar i prevenir qualsevol agressió sexista en l'àmbit de la Universitat Jaume I.

Des del servei també oferim la possibilitat de sol·licitar el canvi de nom, tant d'ús comú com legal, per a l'àmbit de la Universitat Jaume I. Si vols sol·licitar-ho, a continuació et facilitem el següent enllaç:

Protocol per al canvi de nom de persones transsexuals, transgènere i intersexuals a la Universitat Jaume I (2018)

Objectiu

Afavorir un ambient d'inclusió per motius d'orientació sexual, identitat de gènere i/o expressió de gènere, i prevenir, combatre i erradicar qualsevol situació de discriminació per aquests motius en la comunitat universitària.

Assessorament psicològic i jurídic

Servei específic d'orientació i atenció psicològica per a persones amb diversitat afectivosexual en relació amb la seua orientació sexual, identitat sexual o expressió de gènere.

Grup UJI Pride

El 15 de novembre de 2017 es va crear el grup LGTBI UJI Pride, amb la finalitat de crear un espai d'expressió lliure de la pròpia sexualitat; crear una xarxa de suport per a les persones LGTBI de l'UJI; realitzar formació en qüestions relacionades amb la diversitat afectivosexual i de gènere, i crear un grup de voluntariat que puga ajudar en accions de sensibilització.

Xarxes Socials i ràdio

Si vols estar al dia de les activitats que es duen a terme des del programa de diversitat afectivosexual i de gènere de l'UJI, pots seguir-nos en les nostres xarxes i el nostre programa de ràdio.

Formació

Formació i sensibilització per a estudiantat, personal PAS, PDI i professionals en matèria d'orientació afectivosexual i de gènere.

Investigació

Realització d'estudis sobre la presència de diversitat afectivosexual en la comunitat universitària en relació a l'orientació sexual o identitat sexual i els efectes de la LGTBIfobia sobre el benestar personal de les persones LGTBI.

Recursos

Informació d'interès en matèria LGTBI interna UJI i externa.

Col·laboracions

Col·laboracions en esdeveniments i participació amb altres entitats

Materials

Consulta i descàrrega els nostres materials per a treballar la diversitat afectivosexual i de gènere.

Vídeos

Campanyes de sensibilització, entrevistes i col·laboracions en matèria de diversitat afectivosexual i de gènere

Informació proporcionada per: Punt Violeta-Rainbow