panoramica UJI

Concurs «Dones per la Igualtat a l'UJI»

14/03/2016 | UI

Dones per la Igualtat a l'UJI

La Unitat d’Igualtat de la Universitat Jaume I, amb la col.laboració de la Fundación Isonomia, ha convocat el concurs “Dones per la igualtat a l’UJI”.

1.- Què anomenar? Dones vinculades a l’UJI que hagen treballat o treballen per a la promoció de la igualtat efectiva d’homes i dones en qualsevol àmbit de la vida: estudiantil, acadèmica, política, laboral, social, educativa, cultural, esportiva…

2.- Qui pot participar? Qualsevol persona o grup de la comunitat universitària que tinga una història per explicar.

3.- Com participar? Presentant una història que incloga: títol de la història, localització de la història, identificació de la protagonista, la història, autoria de la història i autorització de la protagonista.

Hi ha dues categories de format: format audiovisual (micro-documental) i format escrit (notícia, reportatge periodístic, relat, etc.).

4.- Fins quan es poden presentar les històries? Fins el 15/desembre/2015.

5.- Quin és el premi? Es concedirà un premi dotat amb 100 € per a la millor història de cada categoria. Totes les històries seleccionades, si així es desitja, podran convalidar-se per 1 ECTS.

Bases completes

Premiades i Premiats:

«Estela Bernad: “Todavía me siento mal cuando no llego a todo”». Autoria: Grup encapçalat per Marina Ronda

«Amparo Marco, La primera alcaldesa en la historia de Castellón de la Plana». Autoria: Eva Gascón Negre i David Donaire Pitarch

 

Informació i consultes: Bústia UJI | Centre de seguretat i privacitat
Universitat Jaume I CIF: Q-6250003-H Av. Vicent Sos Baynat, s/n 12071 Castelló de la Plana, Espanya
Tel.: +34 964 72 80 00 Fax: +34 964 72 90 16