Estratègies de prevenció en alimentació per a un envelliment saludable. 1a edició

17/02/2022 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

Presencial.

Dirigit a

PAS de l'UJI.

Competència/es a desenvolupar

Competències personals i interpersonals

Objectius

- Preparar el nostre cos per a un envelliment saludable actiu i feliç.

- Preparar el nostre cervell per a un envelliment saludable, allunyant-lo del deteriorament de la funció cognitiva i de la pèrdua de memòria. 

- Confeccionar un menú equilibrat per a tota la setmana i preparar-lo en dos hores.

Continguts

Com alimentar-nos per a:
- Mantenir una forma física adequada.
- Mantenir les nostres capacitats intel·lectuals i el nostre cervell en condicions òptimes. 
- Reduir la incidència de malalties degeneratives.

Durada

4,5 hores.

Participants

Màxim 20 persones.

Lloc

Aula MD1111AA (1a planta, Edifici MD1 de la Facultat de Ciències de la Salut).

Calendari

21, 22 i 23 de febrer de 2022

Horari

de 13:30 a 15 hores.

Professorat

Pilar Esquer (Coaching nutricional)

Termini d'inscripció

Del 18 de gener al 7 de febrer de 2022

Avaluació

Al final del curs es farà una prova final en la qual seran avaluats els coneixements del personal inscrit. Per a poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit com a mínim, al 80% de les hores del curs.

Certificats

El personal inscrit que haja assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs, i haja obtingut una qualificació d'apte en la prova final, tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència mínima i superació de la prova final no s'expedirà cap certificat.

Nota: Aquesta activitat s’emmarca dins del programa UJI Habitat saludable i està organitzada amb la col·laboració de l’Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans