Curs de dubtes lingüístics: català-espanyol

16/10/2020 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

No presencial (Aula Virtual + 3 sessions de videoxat en temps real)

Dirigit a

PAS de l'UJI

Objectius

Curs teoricopràctic per a la resolució dels dubtes lingüístics més habituals de la comunitat universitària per a una comunicació adequada, correcta i eficaç. L’objectiu principal del curs és facilitar les eines lingüístiques necessàries per a una presentació correcta de textos de comunicació universitaris, a partir de l’anàlisi d’incorreccions, inadequacions i errades lingüístiques reals trobades en missatges electrònics, en la retolació, en cartells que s’exposen als taulers d’anuncis i al web, en díptics… en textos elaborats per la comunitat universitària de l’UJI, en general.

Continguts

-El disseny dels documents de comunicació universitària.
-Qüestions gràfiques i gramaticals.
- Qüestions d’estil.
- Taller pràctic.

Durada

25 hores (22h de treball autònom i 3h de treball col·laboratiu obligatori en temps real)

Participants

Màxim 15 persones

Lloc

Aula virtual de l'UJI

Calendari

Del 18 de gener al 17 de febrer de 2021

Horari

Hores i dies de treball col·laboratiu en temps real:

Xat o videoxat de treball grupal obligatori a través de Google Meet: els dijous 21 i 28 de gener, i 4 de febrer de 2021.
- de 8.30 a 9.30 h (grup A)
- de 14 a 15 h (grup B)
Tutories optatives els dimarts.

Professorat

Carmina Ribés Falcó (Servei de LLengües i Terminologia)

Termini d'inscripció

Del 16/10/2020 al 30/11/2020

Avaluació

Al final del curs es farà una tasca final (TFC) en què seran avaluats els coneixements i les destreses, adquirits per l’estudiantat. Per poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit amb puntualitat al 100 % de les activitats col·laboratives en temps real, per a les quals és necessària una preparació autònoma d’un mínim del 80 % de les tasques encomanades.

Certificats

L'estudiantat que haja assistit al 100 % de les hores de treball en temps real del curs, amb una preparació autónoma d’un mínim del 80 % de les tasques encomanades, i haja obtingut l'aptitud en la prova final, tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En els casos en els quals no s'haja complit amb el requisit de l'assistència i treball autònom no s’expedirà cap certificat.

Necessitats tècniques: Disposar d'un espai privat lliure d'interrupcions per a les sessions síncrones mitjançant Google Meet amb ordinador fix o portàtil amb càmera i micrófon.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans