Protocol en els supòsits d'assetjament a la Universitat Jaume I

23/10/2020 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat

No presencial.

Dirigit a

PAS de l'UJI.

Objectius

Donar a conèixer i difondre els continguts inclosos en el “Protocol en els supòsits d'assetjament a la Universitat Jaume I” amb la finalitat que les persones que formen part del personal d’administració i serveis de la Universitat Jaume I estiguen informades per tal de prevenir i orientar en els casos inclosos en aquest Protocol.

Continguts

  • Presentació a càrrec de Mercedes Alcañiz Moscardó, directora de la Unitat d’Igualtat de l’UJI
  • Conferència «El ciberassetjament: una nova modalitat d'assetjament». Fernando Vicente Pachés, professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Jaume I.
  • Conferència «Protocol en els supòsits d’assetjament a la Universitat Jaume I». Ana Tomás Catalán, Comissió Investigadora de Reclamacions (CIRA) de l’UJI.

Durada

5 hores.

Participants

Màxim 40 persones.

Lloc

Aula virtual de l'UJI.

Calendari

Curs en línia que estarà actiu del 26 de novembre a l'11 de desembre de 2020.

Horari

---

Professorat

Ana Ester Tomás Catalán, Comissió Investigadora de Reclamacions (CIRA) de l'UJI; Fernando Vicente Pachés, professor titular de Dret del Treball i de la Seguretat Social de la Universitat Jaume I; i Fundació Isonomia

Termini d'inscripció

1r termini d'inscripció: del 23 d'octubre al 10 de novembre de 2020. NOU TERMINI D'INSCRIPCIÓ: de l'11 al 16 de novembre de 2020. NOTA: veure apartat terminis d'inscripció extraordinaris 

Avaluació

Visualització de les conferències del curs i completar satisfactòriament l’activitat final proposada pel professorat del curs.

Certificats

El personal admès que haja completat satisfactòriament les activitats proposades al llarg del curs tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb els anteriors requisits no s'expedirà cap certificat.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans