PAS de l'UJI que imparteix ocasionalment cursos de formació per al PAS.
Capacitar per a utilitzar l'Aula Virtual de la Universitat Jaume I com a eina de suport a la tasca de formació.
Promoure la innovació didàctica mitjançant l’ús se les noves tecnologies de la informació i la comunicació.
MÒDUL 1: Creació de cursos i configuracions generals. (2h 30 min)
-Moodle i criteris de selecció.
-Estructura de la primera plana del portal.
-Identificació amb nom d'usuari i contrasenya corporatius.
-Pàgina personalitzada anomenada Tauler.
-Edició del perfil i foto.
-Pàgina principal del curs.
- Configuració del curs.
-Importació de continguts d'un altre curs.
MÒDUL 2: Els recursos. Introducció a la Llei de Propietat Intel·lectual. Com afegir diferents tipus de materials digitals al curs. (5h)
-Introducció a la Llei de Propietat Intel·lectual.
-Introducció a la creació de materials accessibles.
-Penjar un fitxer al curs.
-Crear una carpeta amb fitxers.
-Enllaçar una pàgina web.
-Crear una pàgina i incrustar materials multimèdia (vídeo de youtube/mapa de Google/presentació de slideshare...).
-Crear un llibre.
-Introduir text per a organitzar els continguts. Les etiquetes.
MÒDUL 3: Interacció i comunicació entre els participants. Tutorització. (4h 30min)
-Fòrums: tipologia, creació de fòrum, enviament d’un missatge i subscripció.
-Diàlegs per a tutories privades.
-Missatgeria interna.
-Gestió de cites per a tutoria, Google Calendar.
-Notificacions.
-Votacions ràpides. Les consultes.
MÒDUL 4: Avaluació bàsica. Tasques. (3h)
-Configuració.
-Avaluació amb mètode de qualificació senzill.
-Restriccions d’accés i activitats condicional.
Completar satisfactoriament les activitats proposades al llarg del curs (disseny i creació de recursos i activitats per a una acció formativa).
El personal admès que haja completat satisfactòriament les activitats proposades al llarg del curs tindrà dret a que li siga expedit un certificat d'aprofitament. En aquells casos en els quals no s'haja complit amb els anteriors requisits no s'expedirà cap certificat.