Introducció a l'ús de les xarxes socials per a la difusió d'informació i la comunicació amb els usuaris

25/11/2016 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat: presencial

Destinataris: PAS de l’UJI amb preferència del personal d'USE, Registre General, Centraleta, que utilitzen les xarxes socials per tal de difondre informació.

Objectius:

- Entendre els conceptes bàsics i el funcionament de les xarxes socials més utilitzades: Facebook, Twitter, Google+, etc.

- Aprendre a utilitzar les xarxes socials per a difondre informació i per a comunicar-se amb els usuaris de la Universitat Jaume I.

- Conèixer quina és la presència de l’UJI en les xarxes socials i com es gestiona la publicació de continguts, aportant les pautes per a la presència de les unitats organitzatives en aquests canals de comunicació.

Continguts:

- Facebook. Perfils d'usuari i pàgines. Organització d'esdeveniments.

- Twitter. Perfils d'usuari. Tuits, retuits, mencions, etiquetes.

- Imatges: Youtube, Flickr, Instagram, Pinterest, Snapchat.

- Xarxes socials acadèmiques i professionals: LinkedIn, SlideShare, Academia.edu, ResearchGate.

- Xarxes socials i missatgeria: WhatsApp, Telegram.

- Conclusions. Aspectes generals de les xarxes socials: privacitat; drets; estadístiques i indicadors. Del web a les aplicacions mòbils. Xarxes socials i web obert.

- Presència de l’UJI en les xarxes socials http://www.uji.es/institucional/social/ i gestió de continguts en cada una de les plataformes.

- Anàlisi del document: “Xarxes Socials: deures i recomanacions a les unitats organitzatives” disponible a https://goo.gl/0J3h02 i altres recomanacions: relació amb la comunitat, política d'atenció a consultes, inserció de les adreces en xarxes socials en l'espai web de la unitat en la pàgina de l’UJI, etc.

Durada: 10 hores

Participants: mínim 10 i màxim 20 persones

Calendari:

Novembre: 28 i 29

Desembre: 12, 14 i 19

Horari: de 13 a 15 hores

Lloc: HD0216AI (FCS)

Professorat: Carles Bellver (CENT) i Amparo Soriano (Servei de Comunicació i Publicacions)

Termini d’inscripció: del 16 al 23 de novembre de 2016

Avaluació

Per poder superar el curs i obtenir el certificat corresponent, cal obtenir la qualificació d’apte/apta en la prova final. Per poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs. 

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans