28/10/2014 | RRHH
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Modalitat: presencial

Destinataris: Caps de Servei de l’UJI

Objectius:
L'objectiu principal és formar en competències de líder-coach a la carta a tots els caps de Servei de l’UJI per a optimitzar els resultats i el benestar psicològic tant del cap de servei com del seu equip de treball. Més específicament, s'oferirà formació amb els objectius de:
- Millorar les competències del líder-coach (l'escolta activa i empàtica, generador de confiança, l'equip com l'eix principal, fer reflexionar als seus col•laboradors, l'ús de preguntes poderoses, reptar a l'acció als seus col•laboradors i buscar el seu compromís, aprendre a gestionar el canvi i la innovació en contextos d'incertidumbre...) .
- Desenrotllament de la intel•ligència emocional dels líders (autoconeixement, autoregulació emocional, empatia i habilitats socials) ."

Continguts:
1. Bases del coach - Què és el coaching executiu? - Fases del procés de coaching one to one - Model GROW
2. El líder com un coach dels seus col•laboradors - Funcions del líder - Competències bàsiques del líder: empatia, confiança, etc. - Estratègies per a desenrotllar les competències bàsiques
3. És moment d'un canvi - Gestió de canvi i la innovació dels equips en els temps d'incertesa.

Metodologia:
La metodologia utilitzada serà dinàmicament i eminentment pràctica (exemple, role playing, dinàmiques en grup, anàlisi FODA, la roda de la vida, etc.) . Es realitzarà seguiment intersessions de manera virtual, i amb possibilitat de mentoring presencial si es requereix.

Durada:  21 hores (15 hores presencials i 6 hores online)

Lloc:  HC0002FR (Facultat de Ciències Humanes i Socials, planta baixa enfront de consergeria)

Calendari: 30 d’octubre i 6, 13 i 20 de novembre

Horari: De 09:00 a 13:00 hores (excepte el 20 de novembre de 09:00 a 12 hores)

Professorat: Marisa Salanova Soria (Dep. de Psicologia Evolutiva, Educativa, Social i Metodologia), Carmen Collados del Val (Psicòloga, Coach executiu i d'equips).

Termini d’inscripció: del 2 al 20 d’octubre de 2014

Avaluació
Per poder superar el curs i obtenir el certificat corresponent, cal obtenir la qualificació d’apte/apta en la prova final. Per poder presentar-se a aquest examen és condició necessària haver assistit, com a mínim, al 80% de les hores del curs.

Informació proporcionada per: Servei de Recursos Humans