Inscripció i crèdits

22/01/2024 | SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Grups 2023 | 2024- 1r Semestre

Inscripció

La inscripció als grups cal fer-la a través de la pàgina d'inscripcions de l'UJI. El pagament dels grups de conversa es pot fer únicament mitjançant l'aplicació TPV (targeta de crèdit). Si no es paga aquest rebut en el termini corresponent, la matrícula s'anul·larà automàticament. No cal portar cap rebut ni justificant al CAL; no obstant això, recordeu que heu d'imprimir o conservar el pdf de confirmació del pagament que genera l'aplicació TPV.  

Preu: 30 euros.  
Duració: 15 h (10 sessions d'una hora i mitja cadascuna).
Inscripció

Condicions per a la inscripció
El nombre mínim de persones assistents per grup és de 6; el màxim, de 12. Es pot suprimir un grup si no s'arriba al nombre mínim d'assistents inscrits. Una mateixa persona pot fer la inscripció a grups de diferents llengües. En aquest cas, es fa un pagament, 30 euros, per cada llengua. Les persones que han assistit a un 90% de les sessions reben un certificat d'assistència. Les faltes, encara que estiguen justificades, no compten com a assistència.

Crèdits

Els grups de conversa tenen reconeguts 0.5 crèdits ECTS per activitats extraacadèmiques. Es pot consultar en l'apartat reconeixement de crèdits. Per a més informació podeu consultar en el FAQ sobre els grups de conversa o acudir al CAL on us poden assessorar en cas de dubtes.

 

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia