Metodologia i equip docent | Guia dels cursos

03/03/2024 | SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Metodologia

Ens fonamentem en l'enfocament comunicatiu basat en tasques, que integra les quatre habilitats: escoltar, parlar i conversar, llegir i escriure (comprensió auditiva, expressió i interacció oral, comprensió lectora i expressió i interacció escrita).

D’aquesta manera l’alumnat adquireix un nivell de capacitat comunicativa i lingüística adequat a les seues necessitats. L’ús de l'espanyol o el català a l’aula des del nivell d’iniciació és molt important, per això utilitzem tots els recursos materials i didàctics per aconseguir una comunicació oral eficaç des del primer moment, però també l'escrita.

La interacció entre estudiants, dins i fora de l’aula, crea el millor entorn per aprendre. Els estudiants prenen el paper principal en la realització de les tasques, tot emprant l'espanyol o el català com a llengües de comunicació.


Professorat

Per dur a terme aquesta metodologia, disposem d’un equip docent professional i dinàmic. Tots els professors i professores han rebut una formació metodològica específica per ensenyar català i espanyol com a llengües estrangeres, impartida des de l'Àrea de Formació mateixa, així com una formació continuada en organitzacions reconegudes dedicades en l’ensenyament de segones llengües.

Materials docents creats per l'ACE|LE i pel professorat


Guia dels cursos

(Feu clic a la imatge, si voleu accedir a la guia dels cursos)

 

 

 

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia