Crèdits per activitats universitàries

21/06/2024 | SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Per la realització del tàndem o intercanvi lingüístic podeu aconseguir crèdits. Així, després d’haver constituït la parella lingüística, només heu d’emplenar la fitxa de seguiment de les trobades d’intercanvi lingüístic (PDF). Per un mínim de 10 trobades o sessions obtindreu 0,5 crèdits, i per un mínim de 20 sessions, 1 crèdit. Les sessions tenen una durada aproximada d’una hora. També haureu de fer una memòria/resum de l’experiència d’un mínim de 350 paraules. La fitxa emplenada i la memòria/resum s’han d'enviar a infocal@uji.es.

Una vegada revisades la fitxa de seguiment amb les trobades i la memòria/resum, s'emetrà un certificat de la realització de l’activitat. Amb aquest certificat podreu anar al Servei de Gestió de la Docència i Estudiants, el qual us reconeixerà els crèdits a l’efecte del còmput total de crèdits de la titulació.

El CAL ofereix als participants la possibilitat d’orientar-los i facilitar-los recursos per desenvolupar el tàndem, però, no podem garantir la constitució de parelles.

 

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia