Cursos d'autoaprenentatge. Formació en línia.

SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Presentació

La Secció de Formació de l’SLT ofereix als membres de la comunitat universitària la possibilitat de participar en el programa de formació d'idiomes en línia mitjançant la plataforma Altissia, a un preu reduït de 85€ per als membres de la comunitat universitària i de 90€ per als AlumniSAUJI Premium. La durada de la llicència és de 12 mesos.

El Programa inclou formació en línia en 25 idiomes (com ara l’alemany, anglès, espanyol, francès, italià o portuguès, entre d’altres), amb continguts estructurats segons els nivells del Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües (MECR) del Consell d'Europa des del nivell A1 al nivell C1, que es podrà gaudir segons la disponibilitat i preferències.

Adreçat a persones que volen aprendre o perfeccionar el seu nivell de llengua de manera virtual i al seu ritme. Els cursos estan adaptats a les necessitats de cada autoaprenent i no inclouen l'assessorament lingüístic d'un tutor. Aquests cursos no tenen requisit de nivell.

L'aprenentatge en cada idioma comença amb una prova de nivell. A continuació, s'ofereix un estudi guiat (pla de treball personalitzat) i un mode lliure d'estudi. Tots dos permeten desenvolupar, de manera gradual i independent, habilitats diverses i complementàries en el camp de la comprensió i expressió oral i escrita combinant aprenentatge general i professional transversal, independentment del nivell inicial en l'idioma.

El format del curs és modular perquè ofereix lliçons independents, que corresponen a mòduls que compleixen objectius específics.

S'estructura en nivells, compostos per missions d'aprenentatge (objectius lingüístics) que corresponen a situacions reals de la vida quotidiana, amb la finalitat de satisfer les necessitats pràctiques i, per tant, està dotada d'un alt grau d'autenticitat.

Cada missió, al seu torn, inclou lliçons de vocabulari i gramàtica interactives que permeten l'adquisició dels coneixements necessaris per a aconseguir l'objectiu lingüístic.

Complementàriament la plataforma inclou una secció de contingut professional específic per a sectors laborals (enginyeria, ciència, hostaleria i restauració, finances, arquitectura…). I dona accés a una base de notícies d'actualitat reals que acosten a l'idioma en un context real.

Independentment del nivell que us recomane cursar la prova de nivell, teniu accés als materials en línia de tots els nivells de l'idioma.

El curs no té avaluació final i no s’obté cap certificat de nivell.

Els nivells A1, A2, B1 i B2 tenen una duració aproximada de 60h per a llengües com l'anglès, francès, alemany, italià, holandès i espanyol.

* L’estudiantat que necessite acreditar un nivell A1 de portuguès per a realitzar una estada de mobilitat Erasmus podrà sol·licitar un document on conste el nombre d’hores de formació virtual.

Com funciona la plataforma?

Tria l’idioma d’aprenentatge, selecciona les teues preferències d’estudi (pla d’aprenentatge) i completa una prova de nivell o una autoavaluació. Automàticament la plataforma generarà un itinerari personalitzat que podràs modificar mitjançant el botó "Pla d’autoaprenentatge".

Recorda que pots triar com a idioma d’interfície la teua llengua materna (últim botó de la part superior dreta).

L'aprenent pot accedir al curs a través d'Internet, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu (telèfon mòbil, tauleta o ordinador) sense necessitat de cap tipus d'instal·lació. També és possible connectar-se a través de l’APP en Android i iOS.

Inscripció 

http://inscripcio.uji.es 

El nombre de llicències disponible és limitat i s'atorgarà a mesura que es formalitze la inscripció.

Període de matrícula: fins exhaurir les llicències disponibles.

La matrícula no garanteix l’assignació d’una llicència i quedarà anul·lada si no se'n fa efectiu el pagament en el termini i forma estipulats per l’SLT.

Per a accedir a la plataforma Altissia serà necessari un codi i una contrasenya que es proporcionarà una volta abonada la taxa de matrícula. Les llicències tindran una duració de 12 mesos des del moment de l'activació.

En cas de quedar vacants, es mantindrà obert el període de matrícula fins que s’esgoten  les llicències. En aquest cas, les persones podran començar a fer ús de la seua llicència una vegada formalitzada la matrícula.

Una vegada donada d'alta la llicència, no s'admet en cap cas la devolució de l'import.

Recorda que cada llicència inclou:

  • Accés a tots els nivells i els 25 idiomes disponibles.
  • Una prova de nivell orientativa en la primera connexió.
  • Una prova de nivell disponible una vegada al mes per valorar el teu progrés.
  • Accés a la plataforma durant 12 mesos.

Millora les teues habilitats lingüístiques i aprèn nous idiomes al teu ritme!

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia