Voluntariat Lingüístic

06/06/2023 | SLT
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Coneix gent d’ací i d’allà, i aprèn altres llengües i cultures!

Viu plenament en valencià!

Millora el teu repertori lingüístic i el de la comunitat universitària!

Passa-t’ho bé mentre aprens i intercanvies coneixements!

Millora el teu currículum! Deixa rastre del teu pas per l’UJI!

Si vols viure una relació nova amb les llengües: participa i suma!

Què és el Voluntariat Lingüístic?

El Voluntariat Lingüístic de l’UJI és un programa d’UJI-Voluntària que dinamitza, gestiona i impulsa el Servei de Llengües i Terminologia en el qual participa, especialment, estudiantat de totes les titulacions amb l’objectiu d’augmentar l’ús del valencià i el foment del plurilingüisme.

Què volem?

El Programa del Voluntariat Lingüístic pretén crear, coordinar i consolidar grups d’estudiantat, especialment, amb consciència i compromís per la diversitat i la sostenibilitat lingüístiques, oferir-los informació i formació de qualitat, i engrescar-los perquè col·laboren activament en activitats variades de foment de l’ús i la visibilitat del valencià i la promoció del plurilingüisme.

Què t’oferim?

  • Participar en activitats de dinamització com ara intercanvis i tàndems lingüístics, cicles d’assessorament, acompanyament lingüístic personalitzat, participació en les actuacions de dinamització de l’SLT, etc.
  • Formar-te i millorar el currículum amb accions formatives en matèria de voluntariat, llengües i diversitat, tecnologia en valencià i creació de continguts, drets lingüístics, igualtat, interculturalitat, i assistència a jornades, congressos, tallers, etc.
  • Teixir xarxes de contactes gràcies a trobades de voluntariat UJI i d’altres universitats de la Xarxa Vives d’Universitats, acollida d’estudiantat estranger, fires, reunions, sopars, excursions, rutes literàries, concursos, teatre, cinema, concerts, clubs de lectura, etc.

Com hi participe?

Has d’omplir el formulari d’inscripció. Una vegada rebuda la sol·licitud, t’enviarem un missatge per confirmar-te que la inscripció s’ha fet correctament i donar-te la benvinguda.

En formalitzar la inscripció et subscriurem a la llista de difusió del Voluntariat Lingüístic (voling@uji.es), en què rebràs tota la informació sobre les activitats que organitzem i podràs proposar projectes o activitats, consultar dubtes o compartir interessos. També podràs unir-te als perfils de Twitter i Facebook i participar-hi a través d’aquests i d’altres canals.

Quins avantatges puc obtindre?

Quan finalitzes el voluntariat pots convalidar les hores de formació i acció voluntària que hages realitzat per crèdits, segons la normativa de l’UJI. L’OCDS gestionarà el certificat. A més, podràs completar la teua formació universitària amb accions formatives en diversos àmbits, beneficiar-te d’un assessorament lingüístic personalitzat i assistir a cursos de llengües de l’SLT sense cap cost.

Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia
Imatge 2 accio imatge2

Servei de Llengües i Terminologia