UJI

Xarxes socials

Última modificació: 25/04/2016 | Font: SLT

Els diversos plans de política lingüística de l'UJI han previst com a objectiu, entre d'altres, l'ús de les noves tecnologies per a la difusió de la informació i com a element dinamitzador.

En aquest sentit, des del Servei de Llengües i Terminologia (SLT) vam considerar que podria ser útil la creació d'una llista de correu electrònic per facilitar la difusió il'intercanvi d'informació sobre activitats de normalització lingüística. La llista, o grup de Google, en la qual us invitem a participar, es diu demana en atenció al lema d'una campanya de les universitats valencianes per incentivar la demanda de docència en valencià. L'adreça completa de la llista és demana@uji.es

Si desitgeu subscriure-vos al grup, només heu d'enviar un missatge a demana@uji.es amb una línia que diga exactament: subscriu-me a demana. Aquest procediment està explicat en: http://ujiapps.uji.es/serveis/si/serveis/correu/llistes

El SLT també ha posat en marxa a les xarxes socials la seua pàgina de facebook, UJIllengües: UJIllengües és un mitjà complementari de difusió d'activitats tant al voltant del valencià com de la resta de les llengües i obert a la vostra participació.

L'Àrea d'Assessorament Lingüístic en Valencià del SLT ha posat en marxa un espai a google plus d'informació i difusió.

Hi ha més espais d'activitats a les xarxes socials:

El Voluntariat Lingüístic té compte a twitter i pàgina a facebook.

L'Observatori Lingüístic pretén ser un referent en la defensa i promoció del valencià en tots els àmbits de la Universitat, com també de l'ús que es fa a l'UJI d'altres llengües, en especial el castellà i l'anglès. Té també pàgina a facebook i compte a twitter.  

Tot i que ja hem posat en marxa una aplicació informàtica per a practicar els tàndems o intercanvis lingüístics (s'ha ser membre de l'UJI per poder accedir-hi), encara mantenim oberta una pàgina en facebook, Tàndem UJI.

El SLT participa també en la pàgina de facebook Cinema en valencià.

 
Informació proporcionada per: Servei de Llengües i Terminologia